Στην αναμονή και ο Σούλης…

από AllAboutARIS

Θα περιμένει τους Μποουγαΐδη, Βλάχο, Κουσίδη και Γουναρίδη ο Παπαδόπουλος, που ωστόσο ετοιμάζει και εναλλακτικό σχέδιο, εφόσον δεν προλάβουν να συμπεριληφθούν στην αποστολή

Σε αναπροσαρμογή των πλάνων του για τον παιχνίδι με την Καλλονή αναμένεται να προχωρήσει ο Σούλης Παπαδόπουλος, μετά τις χτεσινές εξελίξεις με την φορολογική ενημερότητα, που επηρεάζουν και το μεταγραφικό κομμάτι.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο ΑΡΗΣ δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής, αφού χρειάζεται φορολογική ενημερότητα για αυτό. Εάν αυτή εξασφαλιστεί μέσω της προσωρινής διαταγής και σταλούν εγκαίρως τα δελτία στην ΕΠΟ τη Δευτέρα, τότε οι Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης και Γουναρίδης θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για τον αγώνα με την Καλλονή (με τον πρώτο υπάρχει και το θέμα της κόκκινης που δέχθηκε με τη Γρανάδα και αν θα εκτίσει την ποινή του στο σημερινό παιχνίδι με την Αλμπαθέτε). Κάτι στο οποίο ελπίζει ο Παπαδόπουλος, αν και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Για αυτό ο 47χρονος τεχνικός καλείται να προχωρήσει στη συγκρότηση ενός plan b για το παιχνίδι με την ομάδα της Λέσβου και το οποίο δεν περιλαμβάνει τους “τέσσερις”. 

Προτεινόμενα Άρθρα