Είδε Ατρόμητο ο Σούλης…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο «μικροσκόπιο» του 47χρονου τεχνικού ο προσεχής αντίπαλος των "κίτρινων"

Βραδιά… μελέτης ήταν η χθεσινή για τον Σούλη Παπαδόπουλο, ο οποίος παρακολούθησε τηλεοπτικά την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό, για τη 2η αγωνιστική των «16» του Κυπέλλου.

Ο 47χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να μελετήσει τους Περιστεριώτες, τους οποίους ο ΑΡΗΣ θα υποδεχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Σε ένα παιχνίδι, όπου όσο επιβεβλημένη είναι η νίκη, τόσο δύσκολο αναμένεται να είναι, αφού το συγκρότημα του Παράσχου διανύει περίοδο φόρμας, κάτι που επιβεβαίωσε και με το 2-0 επί του Παναιτωλικού, παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Φυσικά ο Παπαδόπουλος δεν περίμενε το χθεσινό παιχνίδι για να μάθει τον Ατρόμητο. Θα παρακολουθήσει -αν δεν το έχει κάνει ήδη- και άλλους αγώνες των Περιστεριωτών, ώστε να ετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται την ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής. Σε αυτό βέβαια θα παίξει μεγάλο ρόλο και το τι μέλλει γενέσθαι με τα δελτία, υπόθεση που θα ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο το μεσημέρι, όταν και κλείνουν τα γραφεία της ομοσπονδίας.

Προτεινόμενα Άρθρα