"Διατεθειμένοι να φτάσουμε στα άκρα…"

από AllAboutARIS

Ίσως και σήμερα να συνεδριάσει η επιτροπή της ΕΠΟ, σύμφωνα με τον κ. Αριστοτελίδη, ώστε να μελετηθούν τα νέα στοιχεία τα οποία προσκόμισε στην Ομοσπονδία η ΠΑΕ

Αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα τις σχέσεις της με την ΕΠΟ είναι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, σύμφωνα με τον Διονύση Αριστοτελίδη. Ο Αντιπρόεδρος των “κίτρινων”, με συνέντευξη του στην εκπομπή “AllAboutARIS On Air” του “Libero 107,4”, αναφέρθηκε στο θέμα των δελτίων, αποκαλύπτοντας πως ο λογιστής της ΠΑΕ, κ. Κωτσιόπουλος εξασφάλισε βεβαίωση ρύθμισης οφειλών από το Υπουργείο και βρίσκεται στην Ομοσπονδία, ώστε να διευθετηθεί το ζήτημα.

Αναλυτικά: 

Για το θέμα των δελτίων: “Από την πλευρά της διοίκησης γίνονται όλες οι ενέργειες, ώστε να πάρουμε τα δελτία. Η στάση της ΕΠΟ δεν μπορεί να δικαιολογηθεί και κινείται στα όρια της παρανομίας. Έχουμε διαφορετική αντιμετώπιση σε μια κατάσταση που έχει αντιμετωπιστεί αλλιώς τα προηγούμενα χρόνια

Ο λογιστής της ΠΑΕ έχει πάρει το πρωί τα αντίστοιχα έγγραφα από το Υπουργείο για τη ρύθμιση των οφειλών, βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ και περιμένει την πρόεδρο της επιτροπής για να προσκομίσουμε τα απαραίτητα στοιχεία. Σήμερα θα συνεδριάσει ξανά η επιτροπή μεταγραφών μήπως και τελειώσει  το ζήτημα”.

Συνεχίζοντας, ο κ. Αριστοτελίδης υπογράμμισε: “Είναι γνωστό πως υπάρχει μια περίεργη συμπεριφορά. Αυτό που έχω να πω είναι ότι γίνεται από πλευράς μας κάθε δυνατή προσπάθεια για να ξεπεράσουμε το θέμα. Είμαστε διατεθειμένοι να φτάσουμε στα άκρα. Είναι αποφασισμένο απ` όλους μας

Νομικά έχει καταργηθεί η προσωρινή φορολογική ενημερότητα και έχει αντικατασταθεί από την βεβαίωση ρύθμισης οφειλών. ο ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι να ενσωματωθούν στην ομάδα οι μεταγραφές και να παίξουν στο παιχνίδι της Κυριακή. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε όταν αναλάβαμε, ότι θα έχουμε τέτοια ανοικτά μέτωπα”.

Για την υπόθεση του Παπαστεριανού και τη γενικότερη ενίσχυση της ομάδας: “Πονάμε την ομάδα και την φροντίζουμε. Θα ενισχυθούμε όσο καλύτερα γίνεται για τον στόχο που έχουμε. Αλλά ας τελειώσει πρώτα το θέμα με τις μεταγραφές”.

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο: “Αρνούμαστε πεισματικά να τα παρατήσουμε. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι για να σώσουμε την ομάδα και νομίζω πως αυτό έχουμε καταφέρει να το περάσουμε στους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Ότι δηλαδή ο καθένας από τον τομέα ευθύνης του, θα παλέψει”.

Για το αν προγραμματίζουν να παραθέσουν κάποια συνέντευξη Τύπου: “Είχαμε προγραμματίσει μέσα σε αυτή την εβδομάδα να κάναμε μια συνέντευξη Τύπου, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις που τρέχουν καθημερινά δεν μας το επέτρεψαν”.

Για την ανάγκη της παρουσίας του κόσμου στον αγώνα με τον Ατρόμητο: “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Όλοι πονάμε την ομάδα και με τη φωνή μας πρέπει να βοηθήσουμε τα παιδιά, γιατί το βάρος στα πόδια τους φαίνεται”, ενώ επίσης προσέθεσε: 

“Βγαίνω πρώτη φορά στον σταθμό σας, ο οποίος μαζί με την εκπομπή σας βοηθούν πολύ στην προβολή των θεμάτων του ΑΡΗ, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια. Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να περάσει σε όλους. Της ενότητας και της σύμπνοιας, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Προτεινόμενα Άρθρα