Άλλος ΑΡΗΣ με τα νέα οχτώ πρόσωπα

από Haris Mol

Στα 13 παιχνίδια που απομένουν ο ΑΡΗΣ θα είναι σαφώς διαφορετικός απ’ ότι μέχρι την 20 κυρίως αγωνιστική.

Η μεταγραφή του Χρήστου Βανγκέλι ήταν η έβδομη τον Ιανουάριο και του Αντώνη Τιάρα η όγδοη.  Λογικά αυτός θα είναι και ο τελικός αριθμός των κινήσεων του Ιανουαρίου εκτός και αν μέχρι την Παρασκευή προκύψει κάποια έκπληξη.

Πέρα από τους δύο προαναφερόμενους ο ΑΡΗΣ απέκτησε τους Γουναρίδη, Μπουγαϊδη, Βλάχο, Κουσίδη, Καμινιώτη και Μπακασέτα. Εκτός από τον Κουδίση οι άλλοι πέντε πραγματοποίησαν και το ντεμπούτο τους στο ματς που πέρασε με τον Λεβαδειακό.

Είναι δεδομένο πως από το ματς με την Ξάνθη και έπειτα ο ΑΡΗΣ θα είναι εντελώς διαφορετικός. Κάποιοι από τους νεοαποκτηθέντες θα είναι σαφώς πιο έτοιμοι και πιο ενεργοί στο παιχνίδι. Τους έχει φύγει το όποιο τρακ είχαν και θα προσπαθήσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Ο Τάσος Μπακασέτας το έκανε αυτό και στη Λιβαδειά αλλά δεν έφταναν τα δύο γκολ που πέτυχε για να φύγει η ομάδα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Οι τέσσερις από τους οχτώ θα ξεκινήσουν σίγουρα  βασικοί, ενώ μπορεί να είναι και πέντε οι νεοαποκτηθέντες. Αυτό θα αποφασιστεί λογικά την Παρασκευή.

Όπως και να έχει ο ΑΡΗΣ θα έχει ένα άλλο πρόσωπο στην… τελική ευθεία. Ελπίδα όλων να είναι πολύ καλύτερο και αποτελεσματικό.

Προτεινόμενα Άρθρα