Το δίλημμα με Πουλίδο

από Haris Mol

Ο Πουλίδο μπορεί να χάνει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας, όχι όμως και στην ενδεκάδα.

Η τριπλέτα της μεσαίας γραμμής είναι αυτή που προβληματίζει πιο πολύ τον Σούλη Παπαδόπουλο και σε αυτή περιλαμβάνεται και ο Ρούμπεν Πουλίδο. Ο έλληνας τεχνικός με την επιστροφή του Μαυρουδή Μπουγαίδη βρίσκει λύση στα μετόπισθεν δίπλα στον Γιαννίτση που θα διατηρηθεί στο βασικό σχήμα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ρούμπεν Πουλίδο θα μείνει εκτός ενδεκάδας. Υπάρχει μια σκέψη να χρησιμοποιηθεί ως αμυντικό χαφ, μπροστά από τους δυο στόπερ με δεδομένο ότι απουσιάζουν ο Οικονομόπουλος και ο Ηρακλής. Ο ισπανός έχει αγωνιστεί στον Αστέρα στη θέση αυτή και έχει το πλεονέκτημα, σύμφωνα με τον Παπαδόπουλο, της καλής τεχνικής που διαθέτει και φυσικά της εμπειρίας. Η εναλλακτική επιλογή είναι ο Νταμαρλής τον οποίο επίσης δοκίμασε ο έλληνας τεχνικός.

Όσον αφορά τους άλλους δυο χαφ, ο ένας σίγουρα θα είναι ο Αντώνης Τσιάρτας και ο άλλος ο Γιάννης Παπαδόπουλος ή ο Δημήτρης Σουνάς. Στην επίθεση τέλος φαίνεται ότι ο ντεφορμέ Αγκάνθο θα μείνει στον πάγκο και την θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Μανιάς.

Προτεινόμενα Άρθρα