Πάθος, δύναμη και τσαμπουκάς

από AllAboutARIS

Φοβερή προσπάθεια από όλους τους παίκτες και διατήρηση του μηδέν για δεύτερο σερί ματς.

ΔΙΟΥΔΗΣ: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι από τους παίκτες του Πανιωνίου. Όσες φορές χρειάστηκε ήταν σταθερός και καθάρισε όλες τις σέντρες.

ΒΑΓΓΕΛΗ: Επιστροφή στο δεξί άκρο για τον αρχηγό του ΑΡΗ. Περίσσιο πάθος και πάλι, αρκετά ανεβάσματα και πραγματική μάχη με τον Κολοβό από τον οποίο κέρδισε και έχασε μάχες.

ΜΠΟΥΓΑΙΔΗΣ: Εβγαλε το πρώτο του 90λεπτο χωρίς προβλήματα. Έκανε αθόρυβο και ουσιαστικό παιχνίδι.

ΓΙΑΝΝΊΤΣΗΣ: Ακόμη ένα παιχνίδι βασικός ο 22χρονος που δεν αντιμετώπισε προβλήματα και δείχνει ότι έχει πάρει ψυχολογία.

ΤΣΙΑΡΑΣ: Τον εμπιστεύτηκε ο Παπαδόπουλος στο ρόλο του αμυντικού χαφ μπροστά από τα στόπερ. Πολύ τρέξιμο, φοβερό πάθος από τον Λαρισαίο που είναι ένας εργάτης στο γήπεδο για τον προπονητή.

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ: Ο πιο μέτριος από τους χαφ αφού προερχόταν από τραυματισμό και όσο περνούσε η ώρα η απόδοσή του έπεφτε και δεν απέφυγε κάποια λάθη. Ίσως έπρεπε να αντικατασταθεί νωριτερα

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Από τους καλύτερους του γηπέδου. όχι μόνο γιατί από δική του εξαιρετική ενέργεια προήρθε το γκολ του Αγάνθο. Ήταν σχεδόν αλάνθαστος στις επιλογές του και κυρίως στην εξουδετέρωση του Αραβίδη τον οποίο είχε χρεωμένο.

ΤΑΤΟΣ: Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσε ο ΑΡΗΣ να πληρώσει τα νεύρα του. Αισθητά ανεβασμένος στην επανάληψη, πήρε μπάλες, πρωτοβουλίες, φάουλ και γενικά ήταν ο παίκτης που θέλει ο ΑΡΗΣ.

ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ: Η μόνιμη απειλή με τα σουτ και τα στημένα του στο πρώτο ημίχρονο με το εξαιρετικό του αριστερό πόδι. Κουράστηκε στην επανάληψη, αφού προέρχεται και από ίωση.

ΑΓΚΑΝΘΟ: Στο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν ήταν εκεί που έπρεπε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Είχε διάθεση, προσπάθησε και σκοραρε

ΜΑΝΙΑΣ: Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, ανεβασμένος στην επανάληψη, στις λεπτομέρειες δεν σκόραρε. Στο τέλος του έλειψε το καθαρό μυαλό σε κάποιες κόντρα επιθέσεις του ΑΡΗ.

ΑΛΛΑΓΕΣ 

ΚΥΡΓΙΑΣ: Μπήκε όταν ο Πανιώνιος έπαιξε με δυο φορ και βοήθησε κυρίως στις μάχες στον αέρα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε αντί του Καμινιώτη στα χαφ για το τελευταίο τέταρτο αφού ο Παπαδόπουλος ήθελε φρέσκα πόδια στον άξονα.

Προτεινόμενα Άρθρα