«Εντός της ημέρας ίσως υπάρξει συμφωνία»

από Haris Mol

Ίσως μέχρι το βράδυ ο Σαλόζε Ουντότζι να επιστρέψει στον ΑΡΗ…

Ο εκπρόσωπος του Σαλόζε Ουντότζι Γιώργος Χριστοφίδης τόνισε στο “AllaAboutARIS on AIR” πως υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή του Νιγηριανού στον ΑΡΗ και μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας πιθανόν να υπάρξει αίσιο τέλος στο θέμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Libero 107.4 o εκπρόσωπός του από την Κύπρο: «Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Βουλγαρία και διατηρείται σε καλή κατάσταση κάνοντας προπονήσεις. Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει επαφές με τον ΑΡΗ και συζητείται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής του. Θα πρέπει βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά ο ποδοσφαιριστής, χωρίς να υπάρχουν διαδικαστικά κολλήματα με την επαναφορά του. Δεν είναι σωστό να πούμε συγκεκριμένο αριθμό των οφειλομένων. Αν δεν υπάρξει καμία επιπλοκή στη συμμετοχή του μπορεί και εντός της ημέρας να υπάρξει κάποια κατάληξη στο θέμα».

Για το αν υπάρχει θέμα με την ΕΠΟ ο νομικός του Ουντότζι τόνισε: «Θα πρέπει να υπάρξουν ανάλογες διευθετήσεις σε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία. Δεν παίζει ρόλο ότι έληξε η μεταγραφική περίοδος διότι δεν έχει φύγει η κάρτα, το διαβατήριο του ποδοσφαιριστή από την Ελληνική Ομοσπονδία».

Το αν έγιναν προσπάθειες και παλαιότερα είπε: «Έγιναν όντως πολλές προσπάθειες, το κλίμα ήταν διαφορετικό τότε. Τώρα είναι αλλιώς τα πράγματα. Επαναλαμβάνω όμως πως υπάρχει συζήτηση επί του θέματος, δεν υπάρχει κατάληξη. Μέσα στην ημέρα θα δείξει. Θα πρέπει να υπάρξει οριστική κατάληξη στο ζήτημα άμεσα είτε θετικά για την επιστροφή του είτε όχι».

Προτεινόμενα Άρθρα