Αυτά τον κράτησαν

από AllAboutARIS

Μια σειρά από ελαφρυντικά ζύγισε η διοίκηση και αποφάσισε να συνεχίσει με τον έλληνα τεχνικό.

Ο Λάμπρος Σκόρδας ήταν απόλυτος όταν αναφέρθηκε χθες στη συνέντευξη τύπου στον Σούλη Παπαδόπουλο και την προπονητολογία. Διέψευσε ότι τέθηκε θέμα και επικαλέστηκε την άποψη του τεχνικού διευθυντή Γιώργου Φοιρού. Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους η διοίκηση αποφάσισε να στηρίξει τον 47χρονο τεχνικό είναι οι εξής.

Παίζει χωρίς ξένους
Ο Σούλης Παπαδόπουλος ξεκίνησε τη δεύτερη θητεία του στον Αρη με το ντεσαβαντάζ της αποχώρησης των Ουντότζι, Ελσνερ και Ιμπε. Και αν για τον τελευταίο, το πλήγμα ήταν μηδαμινό, για τους άλλους δυο και ειδικά για τον νιγηριανό τεράστιο αφού εκτός από την αγωνιστικής τους αξία ήταν δυο από τους ελάχιστους έμπειρους της ομάδας.

Έχασε Πουλίδο, Αγάνθο
Εκτός των τριών ξένων αναγκάστηκε να στερηθεί τις υπηρεσίες των άλλων δυο ξένων της ομάδας που έμειναν από πέρσι, δηλαδή τους Πουλίδο και Αγάνθο αμφότερους με τραυματισμό. Και μιλάμε για τον πιο έμπειρο αμυντικό και τον περσινό πρώτος σκόρερ.

Οι τιμωρίες Μπακασέτα, Μπουγαίδη
Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά εκτός της κλοπής των βαθμών ο Παπαδόπουλος έχασε για τέσσερις αγωνιστικές δυο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας, Μπουγαίδη και Μπακασέτα που έδειξαν μόλις προστέθηκαν στο ρόστερ ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Δεν πήρε τον χαφ που ήθελε
Μόλις ανέλαβε έθεσε ως πρώτο στόχο την προσθήκη ενός αμυντικού χαφ και πιο συγκεκριμένα του Παπαστεριανού αφού διέκρινε το μεγάλο πρόβλημα στα χαφ. Ο Παπαστεριανός δεν ήρθε ποτέ και αντί για χαφ ο Αρης πήρε τον Χρίστο Βαγγέλη, παίκτη χρήσιμο, αλλά όχι σε θέση που έχει ανάγκη η ομάδα.

Έχει έλλειμμα εμπειρίας
Του αναγνωρίζουν ότι δουλεύει με ένα ρόστερ που αποτελείται ως επί το πλείστον από παίκτες νεαρούς σε ηλικία με εμφανή αδυναμία να διαχειριστούν την πίεση που υπάρχει και το γεγονός ότι σε κάθε παιχνίδι ο Αρης παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

Προτεινόμενα Άρθρα