Σκέφτηκε και την παραίτηση ο Παπαδόπουλος

από AllAboutARIS

Ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία αφήνει ο έλληνας τεχνικός.

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον ΑΡΗ πριν από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αφήνει ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο έλληνας τεχνικός ήταν χθες σε κακή ψυχολογική κατάσταση και είναι ενδεικτικό ότι δεν βγήκε να κάνει καν την προπόνηση, αφήνοντας την εκγύμναση στους συνεργάτες του, Δημήτρη Μπουγιουκλή και Νίκο Γιάγκου με την δικαιολογία ότι ήταν σε άσχημη κατάσταση.

Ο 47χρονος τεχνικός, αντιλαμβάνεται την δύσκολη κατάσταση, αναγνωρίζει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί και περιμένει μια συνάντηση με την διοίκηση στην οποία είναι πολύ πιθανό να θέσει θέμα παραίτησής του. Θα το είχε κάνει ήδη, αλλά δεν είναι από τους ανθρώπους που πηδούν από το καράβι στα δύσκολα. Θέλει πρώτα να ακούσει και την δική τους άποψη.

Στους ποδοσφαιριστές πάντως άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά στη σύντομη ομιλία του στα αποδυτήρια: «Επειδή δεν ξέρω αν θα είμαι και αύριο εδώ, δεν πρέπει με τίποτα να τα παρατήσετε στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν. Οφείλετε να παίξετε για την ιστορία του ΑΡΗ και τον κόσμο και να μην δώσετε δικαίωμα σε κανένα».

Προτεινόμενα Άρθρα