«Δεν αρμόζει αυτή η κατάσταση στον ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο τερματοφύλακας του ΑΡΗ μίλησε για τη φετινή σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στις συνθήκες κάτω από τις οποίες δούλευαν οι παίκτες

Για τον υποβιβασμό της ομάδας, τα αίτια του αλλά και τις τραγικές στιγμές που έζησε αυτός και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ μίλησε στη «ΝOVA» ο Σωκράτης Διούδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη φετινή χρονιά: «Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Ζήσαμε μια κατάσταση πολύ δύσκολη το τελευταίο καιρό, διότι η ομάδα ήταν υποβιβασμένη, αλλά έπρεπε να παίξουμε και να κάνουμε σοβαρές εμφανίσεις για τη φανέλα μας. Προσπαθήσαμε να πέσουμε αξιοπρεπώς»

Για τη συμπαράσταση του κόσμου σήμερα: «Αυτή είναι η δύναμη αυτής της ομάδας και είναι ένα όπλο που πρέπει να αξιοποιηθεί. Ο κόσμος πρέπει να συσπειρωθεί ξανά για να επανέλθει και η ομάδα εκεί που της αξίζει. Το ευχάριστο ήταν πως κατάλαβε ότι φέτος δε φταίγαμε μόνο εμείς για τον υποβιβασμό. Εγιναν τεράστια λάθη από το καλοκαίρι, με έναν τραγικό σχεδιασμό και πάλι μείναμε νέα άπειρα παιδιά και η απειρία μας φάνηκε στα παιχνίδι που έκαιγε η μπάλα και έπρεπε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για τα όσα έζησε φέτος: «Αυτή τη στιγμή τα πράγματα είναι δύσκολα. Ζήσαμε τραγικές καταστάσεις όλοι τη χρονιά. Οι συμπαίκτες μου ήταν απλήρωτοι και είχαν θέματα με  τη διαβίωση τους, οι υπάλληλοι απλήρωτοι, δεν είχαμε φυσιοθεραπευτές… Όλα αυτά είναι πράγματα που δεν αρμόζουν στον ΑΡΗ. Δε μας δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, αλλά οι συνθήκες δουλειάς ήταν τραγικές, αλλά παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να μείνουμε ενωμένοι»

Προτεινόμενα Άρθρα