Μήνυμα ελήφθη;

από AllAboutARIS

Ο κόσμος θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχτεί και πάλι ο ΑΡΗΣ αλλά δεν φτάνει από μόνος του.

Τι κι αν με πλήγωσες… αδιαφορώ,  ΑΡΗ θυμήσου μια ζωή μαζί σου». Το σύνθημα που ακούστηκε από τους οπαδούς του ΑΡΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν αυτό που έμεινε βαθιά χαραγμένο στη μνήμη από την χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον ΠΑΣ αφού το παιχνίδι ήταν παντελώς αδιάφορο ενώ και οι 22 ποδοσφαιριστές δεν μας έδωσαν και πολλές αφορμές να ασχοληθούμε με κάτι εντός γηπέδου.

Άλλο που δεν ήθελαν οι φίλοι του ΑΡΗ για να μεταφέρουν το ενδιαφέρον στην κερκίδα και να μετατρέψουν το 90λεπτο σε ένα μανιφέστο, από τη μια διαμαρτυρίας για την τραγωδία που βιώνει η αγαπημένη τους ομάδα και για  αυτούς που την οδήγησαν να πιει το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού και από την άλλη να διατρανώσουν την αφοσίωσή τους στην αγαπημένη τους ομάδα και την πεποίθησή τους ότι θα επιστρέψει σύντομα. Φίλοι και εχθροί,  ακόμη και οι πλέον… συμπλεγματικοί με τον ΑΡΗ, συνειδητοποίησαν χθες το μεγαλείου αυτού του συλλόγου.

Θέλοντας και μη τους έβγαλαν το καπέλο, τους αναγνώρισαν την παροιμιώδη αφοσίωσή τους σε αυτό που πιστεύουν. Την άδολη αγάπη για το πιο σημαντικό δευτερεύον πράγμα στη ζωή τους (ή μήπως πρωτεύων για πολλούς από αυτούς). Αυτή η αφοσίωση είναι που θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηρίξει ο ΑΡΗΣ την ανοικοδόμησή του σε πιο στέρεες βάσεις. Που θα αποτελέσει την καλύτερη διαφήμιση για την προσέλκυση ανθρώπων με χρήμα και όραμα.

Ταυτόχρονα όμως, επειδή το πάθημα οφείλει να γίνεται μάθημα, οι ίδιοι πρέπει να προστατέψουν στο μέλλον την αγαπημένη τους ομάδα από το να βαδίσει στα ίδια μονοπάτια. Να απαιτήσουν καθαρές λύσεις. Καινούργια πρόσωπα. Άφθαρτα, με νέες ιδέες που θα εμπνεύσουν, θα οργανώσουν, θα επαναφέρουν τον ΑΡΗ στα επαγγελματικά πρότυπα λειτουργίας.

Περιμένουμε από τους θεσμικούς φορείς του ΑΡΗ να αφουγκράστηκαν το χθεσινό μήνυμα του κόσμου και έστω και για μια φορά να φανούν αντάξιοι του ρόλου που υπηρετούν και οφείλουν να διαδραματίσουν στην επόμενη μέρα.

Προτεινόμενα Άρθρα