Μια ιστορική συνέλευση

από AllAboutARIS

Τι περιμένουμε να ακούσουμε από τον Παναγιώτη Στεφανίδη και τι θα αναλύσει εξειδικευμένος νομικός στην γενική συνέλευση σταθμό για το μέλλον του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ.

Συνελεύσεις στην ΚΜΑ έχουν γίνει ουκ ολίγες τα τελευταία χρόνια. Με τόσο σημαντικό διακύβευμα για την επόμενη μέρα στον ποδοσφαιρικό Αρη όμως όσο της σημερινής δύσκολα θα συναντήσουμε. Δίχως υπερβολή για τους αρειανούς σήμερα το απόγευμα (16:00) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλέ. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Η όσο πιο μαζική συμμετοχή θα καταστήσει πιο αντιπροσωπευτικό και ισχυρό το αποτέλεσμα αναλογιζόμενοι και την κρισιμότητα των στιγμών.

Ενώπιον των μελών της ΚΜΑ θα παρουσιαστούν όλα τα σενάρια από την συμμετοχή της ομάδας στη Football League ως την εκούσια εκκαθάριση, θα αναλυθούν από εξειδικευμένους νομικούς τόσο η προοπτική του άρθρου 106ΙΑ, όσο και η αγορά ΑΦΜ και τι σημαίνει η εκούσια εκκαθάριση και φυσικά θα παρουσιάσουν το πλάνο τους οι δυο πόλοι που υπάρχουν μέχρι σήμερα, δηλαδή αυτός του Παναγιώτη Στεφανίδη και αυτός του Γιώργου Γαλανού.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το πλάνο του νυν Προέδρου της ΠΑΕ Παναγιώτη Στεφανίδη που θα επιμείνει στη συμμετοχή του Αρη στη Football League αλλά δεν πρόκειται να τάξει… λαγούς με πετραχήλια, θέλοντας να αποφύγει την παγίδα στην οποία έπεσε πέρσι ο Δημήτρης Ηλιάδης που έταξε χορηγίες ύψους 1,4εκ ευρώ που ουδέποτε εμφανίστηκαν στην ΠΑΕ. «Θα πούμε μόνο αλήθειες και μόνο όσα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής» τονίζει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος των κιτρίνων που θα ανακοινώσει και ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Ψηφίδη παίρνοντας και το βάρος της υπογραφής.
Τι ακόμη θα ανακοινώσει.

Κάποιες προφορικές συμφωνίες για τα τηλεοπτικά, τον ΟΠΑΠ, καθώς και συμφωνίες με τέσσερις εταιρίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφορά στην «Ελληνικός Χρυσός» δεν σκοπεύει να κάνει αφού δεν έχει κάτι στα χέρια του. Μεγάλο βάρος θα ρίξει στην οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος υπό την επίβλεψη του Δημήτρη Καλαιτζίδη και στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν που είναι σχεδόν έτοιμος ενώ για το «αγκάθι» των πρώην πιστωτών, θα αναφέρει ότι υπάρχουν συμφωνίες αλλά δεν υπάρχουν οι προκαταβολές.

Προτεινόμενα Άρθρα