Μιλάει ανοιχτά για ΑΦΜ ο Ψηφίδης

από AllAboutARIS

Για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για ΑΦΜ ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ…

Μετά από πολύ καιρό ο Γιάννης Ψηφίδης αποκαλύπτει αυτό που είχε στον μυαλό του όλο αυτό το διάστημα. Θεωρεί πως η λύση για τον ΑΡΗ είναι το ΑΦΜ άλλης ομάδας.

Καλά κάνει και επιτέλους δεν κρύβεται μιλώντας ανοιχτά αλλά αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να δώσει το παρών  στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ και να καταθέσει την πρόταση του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ μεταξύ άλλων δήλωσε στην “Arena Press”: «Κανένας δεν γνώριζε τις προθέσεις μου, γνώριζαν την διερεύνηση μου για λύση στον ΑΡΗ, αλλά ποτέ δεν υπήρξε απόφασή μου στην κατεύθυνση αγοράς ΑΦΜ. Μόνο διερεύνηση.  Ο κ. Στεφανίδης παραδέχθηκε σε μένα, παρουσία του κ. Φουρλίγκα, ότι καλύτερη λύση για τον ΑΡΗ είναι η αγορά ΑΦΜ. Τώρα τα γυρίζει».

Για την λύση που προτείνει για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο είπε: «Οι λύσεις για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι τέσσερις.  Η πρώτη όπως είμαστε στη Β’ Εθνική, η δεύτερη με το άρθρο 106ια στην Β’ Εθνική, η τρίτη στην ίδια κατηγορία με εξαγορά ΑΦΜ και η τέταρτη επιστροφή στην ερασιτεχνική κατηγορία στην Γ’ Εθνική. Προσωπικά πιστεύω πως η τρίτη λύση είναι η πιο εφικτή.

Έκανα διερεύνηση αγοράς ΑΦΜ στο Γάζωρο και όχι συμφωνία. Όλοι έπεσαν πάνω μου, αλλά δεν λένε στον κόσμο ότι και  στο 196 ια και στη Γ΄ Εθνική προϋποθέτει άλλο ΑΦΜ.  Αυτός που έχει το πάνω χέρι είναι ο Ερασιτέχνης ΑΡΗΣ. Μπορεί αύριο αν θέλουν να πάρουν το 90% των μετοχών και να μοιράσουν το 4.5% σε 20 Αρειανούς, να τους δώσουν μετοχές και να ελέγχουν το 90%, βάζοντας την ομάδα να παίξει σε όποια κατηγορία θέλουν.

Εάν έχουν ΑΦΜ άλλης ομάδας Β’ Εθνικής όπως ο Εθνικός Γαζώρου, θα παίξουν σε αυτή την κατηγορία, διαφορετικά ο «ΑΡΗΣ 1914», μπορεί να εμφανιστεί στη Γ’ Εθνική. Το σίγουρο είναι ότι θα παίζει με άλλο ΑΦΜ».

Προτεινόμενα Άρθρα