Ακόμη πιο κοντά…

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Αρβανιτίδης θέλει να έρθει στον ΑΡΗ και με δεδομένο ότι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχει απεμπλακεί από την Βέροια, αναμένεται να οριστικοποιήσει και τις προθέσεις του.

Ο κόσμος του ΑΡΗ έχει φτάσει στα όρια του και δεν πιστεύει τίποτα και κανένα. Περιμένει να δοθούν λύσεις άμεσα για την Β` εθνική ή σε διαφορετική περίπτωση πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ως…λύση κάθαρσης βλέπουν όλο και περισσότεροι την επιλογή της Γ` εθνικής. 

Για τον ΑΡΗ είναι ξεκάθαρο  ιδανική λύση είναι αυτή της έλευσης του Μακεδόνα επιχειρηματία Γιώργου Αρβανιτίδη. Είναι οικονομικά εύρωστος, είναι χρόνια παράγοντας στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και απόλυτα πετυχημένος με την ομάδα της Βέροιας. Θέλει να έρθει στον ΑΡΗ και με δεδομένο ότι μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχει απεμπλακεί από την Βέροια, αναμένεται να οριστικοποιήσει και τις προθέσεις τος για τους κίτρινους.

Προθέσεις που είναι ξεκάθαρα με την πλευρά της ανάληψης του Άρη μέσω του άρθρου 106ια, εφόσον βέβαια όλα όσα του έχουν μεταφερθεί μέχρι τώρα σε σχέση με τις απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σημειώνουμε ότι ο Γιώργος Αρβανιτίδης οφείλει όλα αυτά τα χρόνια την παραγοντική του επιτυχία και στο γεγονός ότι είναι τελείως απρόβλεπτος και για αυτό κανείς δεν μπορεί να πει 100% ότι θα είναι ο άνθρωπος που θα έρθει για να… σώσει τον ΑΡΗ.

Με σιγουριά όμως μπορεί κανείς να πει ότι σήμερα Σάββατο είναι ακόμα πιο κοντά στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και μέχρι το τέλος της εβδομάδας οι πιθανότητες να είναι το νέο αφεντικό του ΑΡΗ είναι αυξημένες

Προτεινόμενα Άρθρα