Σκοράρει και με το κεφάλι (vid)

από AllAboutARIS

Μέχρι και με το κεφάλι σκόραρε ο Φελίπε Σανσόν, που έχει πάρει από το… χεράκι τη Χιρόνα και την οδηγεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο βραχύσωμος Ισπανός, που φόρεσε και τη φανέλα του ΑΡΗ, άνοιξε μόλις στο 3’ το σκορ στο εντός έδρας παιχνίδι της Χιρόνα με την Ουέλβα. Το τελικό 2-0 έφερε την ομάδα του Σανσόν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με συγκάτοικο την Λας Πάλμας, στις θέσεις που δίνουν απευθείας άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το πρωτάθλημα έχει βέβαια πολύ δρόμο ακόμα, αφού έχουν παιχτεί 14 από τις 42 αγωνιστικές. Ο Σανσόν έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα, έχοντας πετύχει οχτώ γκολ σε 13 συμμετοχές και βρίσκεται στην τέταρτη θέση του πίνακα των σκόρερ.

Βασικός ο Αγκάνθο
Ένας άλλος πρώην επιθετικός του ΑΡΗ, ο Νταβίντ Αγκάνθο, ήταν βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι της Λούγκο απέναντι στην Αλκορκόν. Η Λούγκο έμεινε με δέκα παίκτες μόλις στο 23’ με απευθείας κόκκινη του Μπόρχα Γκόμεζ. Στο 69’ ο Αγκάνθο παραχώρησε τη θέση του στον Πελάγιο και στο 74’ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη Λούγκο, καθώς έμεινε με εννέα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μανού. Η Λούγκο δεν άντεξε ως το τέλος αφού στο 84’ η Αλκορκόν πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα