Επεσαν στο δεύτερο, αλλά υπάρχει εξήγηση

από AllAboutARIS

Οι πολλές αλλαγές και η έλλειψη ρυθμού από τους περισσότερους παίκτες

Αν κάποις θέλει να ασκήσει κριτική στην εικόνα του ΑΡΗ απέναντι στον Πανσερραϊκό, θα πρέπει να τη χωρίσει σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, αφού οι διαφορές είναι αισθητές.

Από τη μία στο πρώτο μέρος ο ΑΡΗΣ παρουσίασε τητν εικόνα μίας ομάδας που ήξερε τι ήθελε, περίμενε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο στη μεγαλύτερη διάρκεια και μέσα πέτυχε και τα δύο τέρματα της σε αντεπιθέσεις, μετά από λάθη των γηπεδούχων. Αντίθετα η εικόνα στην επανάληψη ήταν διαφορετική, με την ομάδα των Σερρών να πατάει καλύτερα και να “μπολοκάρει” έως έναν βαθμό τους παίκτες του Κάμπος. Υπάρχει όμως εξήγηση και είναι απλή.

Χτες ο Κάμπος παρέταξε μία ενδεκάδα, η οποία κατά τα 8/11 της ήταν διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αρναία. Επιπλέον απαρτιζόταν από αρκετούς νεαρούς και άπειρους σε αυτές τις κατηγορίες παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, άρα στερούνται και αγωνιστικού ρυθμού. Η ουσία είναι πως ο Κάμπος είδε για ένα ημίχρονο αυτά που ήθελε και έμεινε ικανοποιημένος, σε έναν αγώνα όπου το αποτέλεσμα λίγο μετρούσε. 

Προτεινόμενα Άρθρα