«Σκέφτηκα να σταματήσω»

από AllAboutARIS

Ο Κίκε Σετιέν τελικά τον έπεισε να μην κρεμάσει τα παπούτσια του.

Το περασμένο καλοκαίρι μετά το χαμό της μητέρας του δεν είχε διάθεση να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Βρέθηκε πολύ κοντά στο να κρεμάσει τα παπούτσια του. Όμως ο προπονητής της Λούγο, Κίκε Σετιέν, τον έπεισε να συνεχίσει και όπως φάνηκε δικαιώθηκε.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο επανήλθε δυνατός στα γήπεδα, έχει σκοράρει ήδη τρία τέρματα στη Σεγούντα Ντιβιζιόν και μίλησε στην ιστοσελίδα «lugodeportes.galiciae.com» για την έως τώρα παρουσία του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πώς βίωσε τους τελευταίους μήνες;
«Ήρεμα κυρίως. Όπως πολλοί ξέρουν, όταν ήρθα στην ομάδα ήμουν σε μια περίεργη κατάσταση, όμως σιγά-σιγά και με ηρεμία ξεπέρασα πολλά πράγματα. Τα πάω καλύτερα παιχνίδι με παιχνίδι και ευτυχώς είχα την ευκαιρία να βοηθήσω την ομάδα».

Για πως προέκυψε ο ερχομός του στη Λούγο;
«Στη ζωή πολλές φορές έρχονται δύσκολες στιγμές. Στιγμές που πρέπει να διαλέξει ή το ένα ή το άλλο. Πριν από εφτά μήνες σκόπευα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, λόγω κάποιων συγκυριών στην οικογένεια μου. Ο Κίκε Σετιέν μίλησε μαζί μου και ξαφνικά προσπάθησε να με πείσει να παίξω. Η ιδέα του μου άρεσε, μίλησα με την οικογένεια μου,  αποφάσισα να ξεκινήσω και πάλι και αν επιστρέψω δυνατός στα γήπεδα».

Προτεινόμενα Άρθρα