Και τώρα… συναγερμός

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οριακά και οι Γεωργιάδης, Καπνίδης και Παπαδόπουλος

Οι περισσότεροι περίμεναν χτες πως ο Μάουρο Πόι θα… προκαλούσε ενδεχομένως να «κιτρινιστεί», ώστε να απουσιάσει από τα δύο επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και έτσι τίθεται πολύ μεγάλος κίνδυνος ο αρχηγός του ΑΡΗ να χάσει τον κρίσιμο αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Αν ο Αργεντινός αντίκριζε χτες την κίτρινη, θα απουσίαζε αναγκαστικά από τους αγώνες με Κοκκινόχωμα (εντός) και Αρναία (εκτός). Πλέον όμως αυτά τα δύο παιχνίδια θα αποδειχθούν πολύ κρίσιμα για τον ίδιο, αφού σε περίπτωση που πάρει κίτρινη, θα φτάσει τις επτά και θα χάσει σίγουρα την εντός έδρας αναμέτρηση με τα «λιοντάρια» στις 5 Απριλίου. 

Εκτός του Πόι, έντονη είναι φυσικά η ανησυχία και για τον Γεωργιάδη, ο οποίος έχει τρεις, όσες δηλαδή και οι Καπνίδης, Παπαδόπουλος. Στις 5 είναι ο Φερνάντεζ, ο οποίος δεν διατρέχει άμεσο κίνδυνο. Δύο αγωνιστικές πριν το ματς με τον Πανσερραϊκό, σίγουρα τίθεται ακόμα μεγαλύτερο θέμα διαχείρισης των καρτών και μένει να φανεί ποιες είναι θα είναι οι σκέψεις της τεχνικής ηγεσίας.

Προτεινόμενα Άρθρα