«Ο ΑΡΗΣ είναι ιδέα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Αμαρτία να είναι ο ΑΡΗΣ σε αυτή την κατηγορία»

Στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλων Αρναίας και πρώην μέλος των ακαδημιών του ΑΡΗ, Αντώνης Λεπιτσάς, αναφερόμενος στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αναλυτικά: 

Για την προσπάθεια της Αρναίας να παραμείνει στην κατηγορία: «Εχουμε πετύχει τρεις συνεχόμενες νίκες, απέναντι σε Καστοριά, Γιαννιτσά και Αγιονέρι. Εχουμε ανακτήσει τις ελπίδες μας για παραμονή. Το πιστεύουμε και μακάρι να υλοποιηθεί σε επτά αγωνιστικές. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Είμαι τιμή μου που δούλεψα στον ΑΡΗ για πέντε χρόνια, τόσο στις ακαδημίες όσο και στην πρώτη ομάδα. Τους “μικρούς” όμως βλέπω πως τους έχουν παραμελήσει. Πέρυσι η ομάδα στηριζόταν μόνο σε παιδιά της Κ-20. Αυτή την στιγμή ο ΑΡΗΣ περνάει μία μεταβατική περίοδο. Είναι αμαρτία ένας μεγάλος σύλλογος να είναι σε αυτή την κατάσταση, με αυτό τον κόσμο. Τον ακολουθεί παντού και στηρίζει. Ο ΑΡΗΣ είναι ιδέα».

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Καλό είναι. Ειδικά χτες που παίξαμε, δεν είχε ούτε νερά. Θα γίνει ένας καλός αγώνας. Η ομάδα μου δεν θα κλειστεί πίσω. Εχουμε αποδείξει με όλες τις ομάδες οτι δεν καθόμαστε για το μηδέν».

Για την εικόνα του ΑΡΗ: «Ξεκίνησε με πολλά προβλήματα. Αλλαξε όμως ο προπονητής σε ένα σημείο που επηρέασε τους παίκτες. Και μιλώ για τον κ. Κάμπος. Το τάιμινγκ ήταν λάθος. Συγκυριακά ήρθε και εκείνο το αποτέλεσμα στην Δράμα. Η ισοπαλία όμως με την Αλεξανδρούπολη, ήταν πιο επώδυνη. Στο τέλος μακάρι ο ΑΡΗΣ να ανέβει. Είναι αμαρτία να είναι εδώ. Δεν μπορούν να υπάρχουν στην Σούπερ Λιγκ ομάδες που κόβουν 200 εισιτήρια».

Για το κατά πόσο μπορεί να ανταπεξέλθει η Αρναία στα συνεχόμενα παιχνίδια: «Εχουμε παίξει πέντε αγώνες σε δύο εβδομάδες. Τα παιδιά είναι κουρασμένα, αλλά ετοιμοπόλεμα. Οποιος μπαίνει μέσα, δίνει το 100%. Αυτή τη στιγμή όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ποιοτική ομάδα».

Προτεινόμενα Άρθρα