Που… χάθηκες

από AllAboutARIS

Ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου τους βλέπαμε ενίοτε και στην ενδεκάδα. Πλέον όλο και πιο σποραδικά.

Ως το τέλος του πρώτου γύρου τους βλέπαμε συχνά-πυκνά. Συνήθως ως αλλαγή αλλά ενίοτε και στο βασικό σχήμα. Είχαν δηλαδή μια πιο ενεργή συμμετοχή και δεν συμπλήρωναν απλά την 18άδα. Ο λόγος για τέσσερις παίκτες που τους βλέπουμε πλέον σπανίως. Τον Πέτρο Μπαιμάκη, τον Καλούδη Λεμονή, τον Ηλία Σταυρόπουλο και τον Αλέξανδρο Χιντασέλι. Ο πρώτος αν και δεν του λείπουν οι εμπειρίες, με εξαίρεση τα τρία ματς που έπαιξε στο κύπελλο, στο πρωτάθλημα δύσκολα φοράει γάντια βασικού. Τα φόρεσε στο ματς της πρεμιέρας με την Καστοριά, με τον Καμπανιακό όταν αποβλήθηκε ο Καρατζιοβαλής και για ένα λεπτό στο παιχνίδι με την Θύελλα πριν από ένα ολόκληρο γύρο.

Δυόμιση ολόκληρους μήνες έχει να αγωνιστεί ο Καλούδης Λεμονής. Από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καστοριά. Επί Κάμπος είχε πάρει κάποια συνεχόμενα 90λεπτα όπως και στα δυο πρώτα παιχνίδια της σεζόν επί Καλαϊτζίδη. Εσχάτως με το δίδυμο Σανιά, Καλογέρη ακλόνητο βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο.

Σποραδικές συμμετοχές μετράει ο ταλαιπωρημένος και φέτος από τραυματισμούς Ηλίας Σταυρόπουλος. Είναι ενδεικτικό ότι βασικός έχει να αγωνιστεί από τις 12 Οκτωβρίου κόντρα στον Εθνικό Αγιονερίου. Εκτοτε από τον Γενάρη που επέστρεψε από τον τραυματισμό του έχει κάποιες ολιγόλεπτες παρουσίες ως αλλαγή με περισσότερα τα 32΄ λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Παρόμοια είναι η κατάσταση και με τον Αλέξανδρο Χιντασέλι. Ως το τέλος του πρώτου γύρου είχε κάποιες παρουσίες ως αλλαγή και είχε πετύχει και ένα γκολ κόντρα στο Αγιονέρι. Εχουμε να τον δούμε από τις 18 Ιανουαρίου όταν μπήκε στο τέλος στο παιχνίδι με την Καβάλα. Τέλος δυόμιση μήνες έχει να αγωνιστεί και ο Γιάννης Ντούγκα που μετράει πέντε συνολικά συμμετοχές.

Προτεινόμενα Άρθρα