Εβδομάδα εξελίξεων…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε πρώτο πλάνο η ενίσχυση της ομάδας

Γεμάτη εξελίξεις θα είναι η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα γα τον ΑΡΗ, κυρίως όσον αφορά το μέτωπο των μεταγραφών και την ενίσχυση της ομάδας, η οποία κρίνεται επιβεβλημένη.

Ασχετα με την εικόνα της ομάδας στα δύο φιλικά που έχει δώσει, η απόφαση για μεταγραφές είναι ειλλημένη, με την επίθεση να έχει και την προτεραιότητα την δεδομένη χρονική στιγμή. Ομοιογένεια μπορεί να μην υπάρχει ακόμα, αλλά το πρόβλημα στο γκολ είναι δεδομένο και φάνηκε στα μέχρι τώρα φιλικά. Ο Κυβελίδης συνεχίζει να… παίζει για τον ΑΡΗ, υπάρχουν όμως και άλλες περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται, κάτι που ισχύει και για την άμυνα, όπου ο ΑΡΗΣ ψάχνει έναν κεντρικό αμυντικό. 

Παράλληλα, αποφάσεις πρέπει να παρθούν και για τις αποχωρήσεις παικτών, όπως ο Κόκε που βρίσκεται υπό κρίση, κάτι που ισχύει και για άλλους παίκτες της ομάδας. Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε το φιλικό του Σαββάτου, ο Αναστόπουλος δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση και άμεσα, αν όχι σήμερα, θα καταθέσει τις τελικές του εισηγήσεις για το ρόστερ της ομάδας, κάτω από την δεδομένη πίεση χρόνου που υπάρχει.

Προτεινόμενα Άρθρα