Το θέμα Κόκε

από AllAboutARIS

Η απόκτηση επιθετικού, τι φοβάται ο προπονητής του ΑΡΗ και τι τον συμβουλεύουν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ζωηρές ενστάσεις για την αναγκαιότητα της προσθήκης του Σέρχιο Κόκε στην ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τον θεωρεί ανέτοιμο αγωνιστικά και πιστεύει ότι θα χρειαστεί αρκετό καιρό για να είναι σε θέση να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Χώρια που φοβάται, μήπως η παρουσία του στα αποδυτήρια, διαταράξει τις ισορροπίες.

Την οριστική του απόφαση όμως δεν την έχει πάρει ακόμη. Αυτή όπως φαίνεται θα εξαρτηθεί από την έκβαση των προσπαθειών που κάνει για την απόκτηση ενός τουλάχιστον επιθετικού αφού καταλαβαίνει ότι υπάρχει επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα. Αν άμεσα, στο ρόστερ προστεθεί ο Κυβελίδης ή κάποιος άλλος, τότε δεν αποκλείεται ο Αναστόπουλος να εισηγηθεί στον Θόδωρο Καρυπίδη να μην ενεργοποιήσει τη συμφωνία που έχει με τον 32χρονο ισπανό.

Από την άλλη υπάρχουν αρκετοί που λένε στον Αναστόπουλο να… τσεκάρει τον Κόκε μέσα από τις προπονήσεις (ακόμη και ο ίδιος ο Καρυπίδης) και να τον χρησιμοποιήσει μόνο όταν κρίνει ότι θα είναι έτοιμος. Άλλωστε μιλάμε για τη Γ΄ Εθνική και λογικά ο Κόκε ακόμη και χωρίς να είναι ο Κόκε του παρελθόντος μπορεί να φανεί χρήσιμος.

Προτεινόμενα Άρθρα