Οι αλλαγές… λαχείο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οταν ο πάγκος δίνει τις νίκες

Ο ΑΡΗΣ έδωσε χθες το τέταρτο του παιχνίδι για φέτος και το απόλυτο συνεχίζει… ακάθεκτο. Τέσσερις νίκες μετρούν μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» και στις δύο από αυτές η λύση ήρθε από τον πάγκο. Δύο αλλαγές… λαχείο για τον Νίκο Αναστόπουλο και μάλιστα εκτός έδρας.

Η αρχή έγινε στην Καβάλα. Ο Καπνίδης στο 62′ ισοφάρισε το γκολ του Μπρατσιάνι και έλειπε ένα ακόμα για να ολοκληρωθεί η ανατροπή.

Στο 68′ ο Αναστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Πόι και στο 83′ ο Αργεντινός τον δικαίωσε, διαμορφώνοντας με κοντινή προβολή το τελικό 1-2 υπέρ του ΑΡΗ.

Η δεύτερη περίπτωση, ήταν η χθεσινή. Στο 75′ ο Κυβελίδης είχε σηκωθεί ήδη όρθιος και περίμενε την πρώτη διακοπή του παιχνιδιού για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο. Μόνο που αυτή δυστυχώς για τον ΑΡΗ ήρθε με το γκολ του Καρασίμου, αλλά ο 29χρονος φορ διέκοψε νωρίς τα πανηγύρια των γηπεδούχων. Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς, αξιοποίησε στο έπακρο την ενέργεια του Ντούνη και την πάσα που του έβγαλε, «σπάζοντας» στα χρονόμετρα για το τελικό 1-2.

Τυχαία ή όχι, οι αλλαγές βγαίνουν στον Αναστόπουλο, ο οποίος πάντως δεν δείχνει ότι κάνει αλλαγές για να τις… κάνει και μέχρι στιγμής οι επιλογές του τον δικαιώνουν.

Προτεινόμενα Άρθρα