«Πρώτα χαίρομαι για την νίκη και μετά για μένα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο επιθετικός του ΑΡΗ, μετά το χθεσινό ματς στο Σιδηρόκαστρο

Περισσότερο την νίκη και μετά τα δύο γκολ που πέτυχε κρατάει ο Αντώνης Καπνίδης από το χθεσινό παιχνίδι με τις Σέρρες στο Σιδηρόκαστρο.

Ο επιθετικός του ΑΡΗ, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά την χθεσινή αναμέτρηση στο Σιδηρόκαστρο και στάθηκε μεταξύ άλλων στην πολύ καλή λειτουργία της ομάδας μεσοεπιθετικά. 

Για τα δύο γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος, περισσότερο όμως χαίρομαι για την νίκη. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το τελευταίο που μετράει, είναι ότι σκόραρα».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ χρειάστηκε να σκοράρει στο 84′, για να πάρει την νίκη: «Οι δύο φάσεις από τις οποίες προήλθαν τα γκολ του αντιπάλου, θεωρώ ότι ήταν συμπτωματικές. Σε όλο το ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί και μπαίναμε δυνατά σε όλες τις μονομαχίες. Ευτυχώς δεν την πληρώσαμε. Εστω και στο τέλος πήραμε ξανά το προβάδισμα και μαζί τους τρεις βαθμούς».

Για την καλή λειτουργία του ΑΡΗ μεσοεπιθετικά: «Είχαμε τις καλύτερες κινήσεις και πάσες μπροστά. Το γήπεδο μας δυσκόλευε βέβαια όταν σε κάποια σημεία σηκωνόταν η μπάλα. Μετά από μία εβδομάδα σκληρής δουλειάς και αποφόρτισης από τα συνεχόμενα παιχνίδια, παρουσιάσαμε μία άνοδο αγωνιστικά».

Για το γεγονός ότι δουλεύει κάτω από τις οδηγίες ενός εκ των καλύτερων επιθετικών που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, όπως ο Νίκος Αναστόπουλος: «Σε κάθε προπόνηση, οι οδηγίες του στους επιθετικούς, δεν έχουν να κάνουν μόνο με το εκάστοτε παιχνίδι, αλλά και τις προσωπικές του εμπειρίες από την τεράστια καριέρα που είχε».

Για την πολύ καλή συνεργασία του με τον Πόι, σε ένα ακόμη ματς: «Οταν παίζεις με έναν ποδοσφαιριστή περισσότερο καιρό, μπορείς να συννενοείσαι καλύτερα. Για αυτό έχουμε πει, ότι όταν μάθουμε ο ένας τον άλλον, η ομάδα θα έχει καλύτερη απόδοση».

Για τον στόχο του όσον αφορά το σκοράρισμα, έχοντας ήδη επτά γκολ: «Οσα περισσότερα μπορώ. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο».

Προτεινόμενα Άρθρα