«Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι είπε ο μεσοεπιθετικός των «κίτρινων»

Στα πολλά θετικά του σημερινού φιλικού με τον ΑΟ Καρδίας και στα δεδομένα περιθώρια βελτίωσης του ΑΡΗ στάθηκε ο Πασχάλης Βουτσιάς, ο οποίος στο ντεμπούτο του, έστω και ανεπίσημα, βρήκε δίχτυα με την νέα του ομάδα. 

Για το φιλικό και την νίκη του ΑΡΗ: «Ηταν μία καλή ευκαιρία για να δει ο προπονητής σε τι κατάσταση βρισκόμαστε εμείς που ήρθαμε τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου. Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ καλή προπόνηση. Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Το θετικό είναι ότι το ματς τελείωσε χωρίς απώλειες, εκτός από τον Μπάμπη (σ.σ. Παυλίδη) που χτύπησε. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Σνεχίζουμε την δουλειά μας και κοιτάμε το Κυριακάτικο παιχνίδι, για να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας και να φτάσουμε στον στόχο της ανόδου».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές θέσεις: «Οπου χρειαστεί και μου ζητηθεί από τον προπονητή μου, θα προσφέρω το 100%. Για αυτό είμαι εδώ».

Για το κατά πόσο είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής: «Είμαι έτοιμος ψυχολογικά και σωματικά. Οσο περνάει ο καιρός και παίρνω προπονήσεις και αγωνιστικά λεπτά, θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση».

Για το αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στον ΑΡΗ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ και προσπαθώ να χαίρομαι το κάθε λεπτό. Βρέθηκα την Κυριακή στο ματς και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον κόσμο και την ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ, για να το νιώσω αυτό το συναίσθημα».

Για την συνύπαρξη του με τον Κόκε στην ίδια ενδεκάδα: «Ο Σέρχιο, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα ξεχάσει την μπάλα. Είναι ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής και μία μεγάλη προσωπικότητα. Οπως ο ραούλ και άλλα παιδιά. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι ομάδα αυτής της κατηγορίας. Είμαι χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη και μαθαίνω πράγματα από αυτόν. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει την ομάδα»

Προτεινόμενα Άρθρα