Πάλι καλά, που κέρδισε (0-1)

από AllAboutARIS

Με ένα γκολ του Ιντζίδη, ο πολύ κακός ΑΡΗΣ πήρε άλλο ένα τρίποντο. Δυο δοκάρια και 2-3 κλασσικές ευκαιρίες είχε το Βυζάντιο.

Πάλι καλά. Ο ΑΡΗΣ κάνοντας- και με διαφορά- την χειρότερη φετινή του εμφάνιση χρειάστηκε τα δοκάρια και την τύχη για να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την Καβάλα, επικρατώντας με 0-1 του Βυζάντιου, χάρη σε ένα γκολ του Ιντζίδη από το πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, με εξαίρεση το γκολ ήταν κακή σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, από την απελπιστική υστέρηση στη δημιουργία ως τα προβλήματα στο μεσοαμυντικό κομμάτι και κινδύνευσε σοβαρά από τη δεύτερη απώλεια βαθμών.

Ο ΑΡΗΣ χωρίς Ρόβα και Ντούνη στην ενδεκάδα, και νέα πρόσωπα Νλουντούλου, Καζναφέρη και Γεωργιάδη αδυνατούσε να κρατήσει μπάλα και να πατήσει περιοχή με συνέπεια οι γηπεδούχοι να χάσουν στο 21΄ την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Αποστολή να κόβεται από τον Σιδεράκη. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 34΄, μετά από σέντρα του Πόι, ο Ιντζίδης με διπλή προσπάθεια αφού αρχικά την κεφαλιά του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Σουντουλίδης, άνοιξε το σκορ για τον ΑΡΗ.

Και ενώ θα περίμενε κανείς το γκολ αυτό να απελευθέρωνε τους παίκτες του Αναστόπουλου, αυτοί αντί να βελτιωθούν, ήταν ακόμη πιο… αγνώριστοι στον αγωνιστικό χώρο. Βλέποντας τους κίτρινους ανόρεκτους, οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά και στο διάστημα από το 60΄ ως το φινάλε, θα μπορούσαν βάσει ευκαιριών να κάνουν και την ανατροπή.

Στο 60′ το Κοκκινόχωμα είχε δοκάρι με τον Τσίλογλου, στο 66′ επικίνδυνο σουτ του Αποστολίδη έξω από την περιοχή, έφυγε μόλις πάνω από την εστία, ενώ στο 76΄΄ ήταν η σειρά του Αποστολή να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι. Το κρεσέντο των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε στο 78′ όταν πάλι ο Σιδεράκης έπεσε  σωτήρια στα πόδια του Καρλόπουλου, κρατώντας το 0-1.

Νωρίτερα ο Αναστόπουλος είχε προσπαθήσει να αλλάξει τα πράγματα βάζοντας ταυτόχρονα Κόκε και Κυβελίδη στο ματς αλλά μάταια. Μάλιστα στο τέλος αναγκάστηκε να περάσει τρίτο στόπερ τον Σαμαρά για να κρατήσει το 0-1. Έστω και έτσι όμως ο ΑΡΗΣ συνέχισε με νίκη διευρύνοντας το σερί του.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Σουντουλίδης, Δαγκούλης (70΄ Καζαντζίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Κεφαλάς (57 Παντελίδης), Καρλόπουλος, Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρρέτας (74΄ Ουζούνογλου).

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Καλογέρης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Πόι (79΄Σαμαράς), Ν’ Λουντούλου (64΄Κόκε), Καπνίδης (64΄ Κυβελίδης), Τάτος, Καζναφέρης.

Προτεινόμενα Άρθρα