Η ημέρα του Νίκου…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για τον Κυζερίδη

Στον Νίκο Κυζερίδη ανήκει δικαιωματικά η σημερινή ημέρα, αφού στις 15:00 διεξάγεται το φιλικό των βετεράνων του ΑΡΗ με τους αντίστοιχους της Λάρισας, τα οποία έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον παλαίμαχο άσσο της ομάδας.

Ο Κυζερίδης βρίσκεται από το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη για το σημερινό ματς, στο πλαίσιο του οποίου θα βάλει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και θα πατήσει πάλι στο… Χαριλάου, όπως το λέει ο ίδιος. Στο πλευρό του, πέραν των βετεράνων, θα βρεθούν παλιοί συμπαίκτες του στον ΑΡΗ, όπως οι Χαριστέας και Κολτσίδας, με στόχο να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα, για να βγει νικητής από την μάχη που δίνει με την επάρατη νόσο.

Τα εισιτήρια τιμώνται στα 5 ευρώ και η διάθεση τους γίνεται από τα γραφεία του ΑΣ και τα εκδοτήρια της Θύρας 7 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Το οικονομικό είναι σημαντικό, αλλά όχι και το μόνο που έχει στο μυαλό του ο Κυζερίδης, ο οποίος, όπως δήλωσε και χθες, περιμένει με ανυπομονησία να πατήσει ξανά στο χορτάρι του γηπέδου που αγαπήθηκε και να εισπράξει για ακόμη μία φορά το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Και το αξίζει…

Προτεινόμενα Άρθρα