Η αυτοψία στις εγκαταστάσεις της Βέροιας (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το… κόσμημα του Ταγαροχωρίου αποκαλείται το αθλητικό κέντρο της Βέροιας, από τους ανθρώπους της ομάδας και της ευρύτερης περιοχής

Το φιλικό της περασμένης εβδομάδας με την Ειρηνούπολη στο Ταγαροχώρι, έδωσε στους ανθρώπους του ΑΡΗ την ευκαιρία να πάρουν μία γεύση από το ανακαινισμένοι αθλητικό κέντρο της Βέροιας, όπου και έγινε το παιχνίδι.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Βεροιωτών έχουν ανακαινιστεί πλήρως από πέρυσι και μετά την ανάληψη της ομάδας από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, επιθυμία του οποίου είναι να κάνει κάτι αντίστοιχο και στον ΑΡΗ με ένα νέο προπονητικό κέντρο, εφόσον συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 

Το AllAboutARIS βρέθηκε στς εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου και ο φακός του κατέγραψε το πλήρως ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο κέντρο της ομάδας από την Ημαθία, το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας και της γύρω περιοχής, αποκαλούν… κόσμημα.

Συγκεκριμένα,  το κέντρο της Βέροιας αποτελείται από νέα αποδυτήρια, υπερσύγχρονο γυμναστήριο, σάουνα, υδρομασάζ, αίθουσα δημοσιογράφων, κυλικείο, αίθουσα αποθεραπείας, βοηθητικούς χώρους και καινούργιο χλοοτάπητα στα δύο γήπεδα που διαθέτει.

Αυτή είναι μία πραγματικότητα. Το τι θα γίνει στον ΑΡΗ είναι άλλο θέμα και φυσκά θα κριθεί, όταν και εφόσον γίνει…

Προτεινόμενα Άρθρα