Ευχάριστος «πονοκέφαλος»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στην τελική ευθεία τα πλάνα του «Αναστό» εν όψει του αγώνα με την Κρύα Βρύση

Η προετοιμασία του ΑΡΗ για την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο της Γ’ Εθνικής έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο Νίκος Αναστόπουλος καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις για τα πλάνα του, εν όψει Κρύας Βρύσης.

Με εξαίρεση την απουσία του Γεωργιάδη, ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα. Αντίθετα, με την επιστροφή και του Μπράβο η ομάδα είναι σχεδόν πλήρης ή καλύτερα… υπερπλήρης όσον αφορά τους ξένους και των άνω τν 33. 

Η επάνοδος του Ισπανού στόπερ σε συνδυασμό με την… μονιμοποίηση του Κόκε στα πλάνα του «Αναστό», αυξάνουν τους άνω των 33 ετών στους τέσσερις (Μπράβο, Μελισσάς, Σαμαράς και Πόι) και τους ξένους στους πέντε (Τζινάρ, Μπράβο, Ν’ Λουντούλου, Πόι και Κόκε). Κάθε ομάδα της Γ’ Εθνικής ως γνωστόν, μπορεί να έχει στην αποστολή της μέχρι τρεις παίκτες άνω των 33 ετών και τέσσερις ξένους. Κάτι που σημαίνει ότι ο Αναστόπουλος πρέπει να αποφασίσει ποιους θα αφήσει εκτός από τον αγώνα της Κυριακής και αναλόγως να προσαρμόσει τα πλάνα του, έχοντας να αποφασίσει επίσης για το κενό του Γεωργιάδη αλλά και για τον παίκτη που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα