Συνάντηση με… γεμάτη ατζέντα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μέσα στις επόμενες ημέρες η συνάντηση των δύο ανδρών

Θεόδωρος Καρυπίδης και Νίκος Αναστόπουλος έχουν συχνή επικοινωνία έστω και τηλεφωνικά, οι δύο άνδρες όμως αναμένεται να κάτσουν μέσα στις επόμενες ημέρες στο ίδιο τραπέζι ώστε να τα… πουν και από κοντά.

Οι δύο άνδρες έχουν στην ατζέντα τους αρκετά θέματα που θα συζητήσουν και αφορούν κατά κύριο λόγο την λειτουργεία της ομάδας και φυσικά τον 2ο γύρο που έρχεται. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος προσπαθεί να έχει φυσικά καθημερινή ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα, υπάρχουν όμως ζητήματα που χρίζουν περαιτέρω ανάλυσης, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού του, έχει και την επόμενη χρονιά. Κάτι που φυσικά ισχύει και για τον Αναστόπουλο.

Αν και είναι ακόμα νωρίς, ο Καρυπίδης ήδη κοιτάει… δειλά-δειλά την νέα σεζόν και μεταξύ άλλων το αγωνιστικό κομμάτι, ώστε να είναι προετοιμασμένος. Ξέρει ωστόσο ότι πρέπει να διευθετήσει άλλα ζητήματα μέχρι τότε και φυσικά να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και μετά το καλοκαίρι.

Κάτι ανάλογο υφίσταται και με τον «αλενατόρε», ο οποίος ναι μεν έχει στραμμένη την προσοχή του στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει το «άυριο» και την επικείμενη παρουσία του ΑΡΗ στην Φούτμπολ Λιγκ. Μία συζήτηση γύρω από το αγωνιστικό, που θα ξεκινήσει με αργά αλλά σταθερά βήματα, θα εντείνεται όμως όσο αυξάνεται η βαθμολογική διαφορά της ομάδας και φτάνει ολοένα πιο κοντά στον στόχο της.

Προτεινόμενα Άρθρα