«Φάνηκε ότι δεν μας επηρέασε η διακοπή»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Κυβελίδη, με την επιστροφή του στο αρχικό σχήμα

Στο πολύ καλό πρώτο 20λεπτο του ΑΡΗ στάθηκε ο Λεωνίδας Κυβελίδης, στις δηλώσες του μετά την νίκη του ΑΡΗ μέσα στους Αμπελόκηπους. 

Ο έμπειρος φορ επέστρεψε στην ενδεκάδα και στα γκολ, τόνισε όμως ότι σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί και υπογράμμισε την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας παρά την διακοπή των δύο εβδομάδων.

Για την επιστροφή του στην ενδεκάδα και το γκολ που πέτυχε: «Αυτό που έχει σημασία, είναι οι τρεις βαθμοί. Οπως είδατε, το γήπεδο ήταν σε κακή κατάσταση. Παρόλα αυτά, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και να πάρουμε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όλοι πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, ώστε όταν μπούμε στο γήπεδο να βοηθήσουμε την ομάδα. Σήμερα, μου δόθηκε ευκαιρία. Τα πήγα καλά και μακάρι να συνεχίσω έτσι».

Για το δοκάρι που είχε στο 72′: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν πειράζει… Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε».

Για το πολύ καλό πρώτο μισάωρο της ομάδας και την πίεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα: «Πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο πρώτο 20λεπτο που είχαμε από την αρχή της σεζόν. Φάνηκε ότι ήμασταν φρέσκοι. Επίσης είχαμε όρεξη, πιέσαμε μέχρι το τέλος και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος».

Για το γεγονός ότι η διακοπή δεν επηρέασε την ομάδα: «Παρά την διακοπή, δουλέψαμε με σκληρές προπονήσεις. Κουραστήκαμε, αλλά το αποτέλεσμα που θέλαμε βγήκε μέσα στο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Ολοι ξέρουμε τον κόσμο της ομάδας. Μακάρι να μην τον απογοητεύσουμε και σιγά-σιγά να έρχεται πιο μαζικά στο γήπεδο».

Προτεινόμενα Άρθρα