Όσο χρειαζόταν

από AllAboutARIS

Χωρίς να χρειαστεί να κοπιάσουν ιδιαίτερα οι κίτρινοι επικράτησαν του Ηρακλή Αμπελοκήπων. Σκόραρε ο Κυβελίδης, πρώτο γκολ για Καλογέρη.

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια μετά από δυο αγώνες σε ένα ματς που δεν χρειάστηκε να… κουραστεί αφού οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Διεκπεραιωτικό 90λεπτο για τον αριστερό μπακ του ΑΡΗ που είχε περισσότερα ανεβάσματα στο δεύτερο από το πρώτο ημίχρονο και κανένα πρόβλημα στην άμυνα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Θετική η επανεμφάνιση του δεξιού μπακ του ΑΡΗ μετά από δυο μήνες. Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με αρκετά ανεβάσματα και συνεργασίες με τον Ντούνη και τους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς. Κατέβασε στροφές στην επανάληψη και αντικαταστάθηκε όταν δέχθηκε ένα χτύπημα στη γάμπα.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Και άριστος αμυντικά και αυτός που άνοιξε με κεφαλιά τον δρόμο για τη νίκη του ΑΡΗ. Καλό παιχνίδι για τον κεντρικό αμυντικό του ΑΡΗ.

ΣΑΜΑΡΑΣ: Δεν δέχθηκε πίεση από τους επιθετικούς του Ηρακλή αφού τόσο ο Χιονίδης όσο και η Ζυγκερίδης ήταν ακίνδυνοι.

ΡΟΒΑΣ: Σοβαρή και μυαλωμένη εμφάνιση από τον αμυντικό χαφ του ΑΡΗ που προερχόταν από πρόβλημα στη μέση και έπαιξε όσο χρειαζόταν μέχρι να τον αντικαταστήσει ο προπονητής του.

ΤΑΤΟΣ: Ως είθιστε όλο το παιχνίδιτου ΑΡΗ περνούσε από τα πόδια του. Εξαιρετικό το χτύπημά  του στο πρώτο γκολ του Ιντζίδη. Έψαξε κι ο ίδιος το γκολ με κάποια σουτ. Κατέβασε στροφές στην επανάληψη.  

ΠΟΙ: Εβγαλε και πάλι το 90λεπτο ο αργεντινός που μπορεί να μην πατάει πολύ περιοχή και να απειλεί αλλά κάνει αρκετές δουλειές όπως το κράτημα της μπάλας, κάποια φάουλ που κερδίζει και οι επιστροφές του στην άμυνα.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Δεν του πήγε το παιχνίδι ώστε να σκοράρει και πάλι χωρίς να σημαίνει ότι δεν ήταν καλός.

 
ΚΟΚΕ: Καλό πρώτο ημίχρονο με πρωτοβουλίες και διάθεση και μια συστημένη σέντρα στον Κυβελίδη στο δεύτερο γκολ. Έκανε και αυτός συντήρηση στην επανάληψη και αντικαταστάθηκε στο τέλος.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Κάθε φορά που καλείται να αντικαταστήσει τον Καπνίδη σκοράρει όπως και σήμερα. Εκτός αυτούς είχε δοκάρι και μια καλή χαμένη ευκαιρία.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Αντικατέστησε τον Ρόβα και συνδύασε την παρουσία του με το πρώτο γκολ με τη φανέλα του ΑΡΗ.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Μπήκε όταν είχε κριθεί το παιχνίδι και ήταν θετικός.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Μπήκε κι αυτός όταν το ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αλλά στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε ήταν ορεξάτος.

Προτεινόμενα Άρθρα