Ξεκάθαρη διαφωνία των παικτών

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Οι πρώην παίκτες του ΑΡΗ είχαν υπογράψει πληρεξούσιο προς τον Γιώργο Παναγόπουλο όταν πριν χρόνια είχαν καταθέσει προσφυγές, αλλά πλέον ξεκάθαρα διαχωρίζουν τις θέσεις τους από τις τελευταίες κινήσεις του με δημόσιες τοποθετήσεις τους.

Για μία ακόμα φορά ο Γιώργος Παναγόπουλος προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια των φίλων του ΑΡΗ με τις κινήσεις του κατά του συλλόγου. Με μία καταγγελία που δεν έχει καμία απολύτως τύχη στην ουσία της, δημιούργησε εντυπώσεις, αλλά στην ουσία δεν μπορεί να πετύχει τίποτα απολύτως πόσο μάλλον όταν ειδικά για το άρθρο 44 έχουν κριθεί τα πάντα.

Το AllAboutARIS από χθες παρουσίασε με απόλυτη ακρίβεια το θέμα. Δημοσίευσε την καταγγελία του κ. Παναγόπουλου, αλλά αμέσως μετά μετέφερε στον κόσμο και τις αντιδράσεις των παικτών που φέρονται να… καταγγέλουν τον ΑΡΗ, αλλά δεν είχαν πραγματικά ιδέα.

Όπως αναφέραμε και σε ρεπορτάζ νωρίτερα, οι παίκτες δεν είχαν καμία ενημέρωση για μία τέτοια καταγγελία από την πλευρά του συγκεκριμένου νομικού. Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν και χρόνια πριν είχαν υπογράψει πληρεξούσιο προς τον συγκεκριμένο νομικό για να χειριστεί τις υποθέσεις τους.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο εντολέας πάντα υπογράφει ένα τυπικό πληρεξούσιο που αναφέρει ότι εξουσιοδοτεί το νομικό του εκπρόσωπο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Αυτό συνέβη πριν χρόνια από τους Αραβίδη, Καπετάνο,Kουλουχέρη, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό όταν είχαν καταθέσει προσφυγές κατά του ΑΡΗ και ακόμα παλαιότερα από τους παίκτες του άρθρου 44. Προφανώς ο κ. Παναγόπουλος θεωρεί- και νομικά ειναι καλλυμένος- ότι μπορεί να κάνει όποια ο ίδιος ενέργεια θεωρεί σωστή. Ειδικά όμως για το άρθρο 44 έχει ΚΡΙΘΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. Η Πολιτεία με το νόμο Ορφανού είχε πει ότι θα πληρώσει κάποια χρήματα, αλλά δεν το έπραξε. Και ενώ χρωστάει το κράτος γιατί έτσι έκρινε ένας Υπουργός και είχε ψηφιστεί σχετικός νόμος κάποιοι συνεχίζουν να, ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ.

Πλέον όμως είναι ξεκάθαρο ότι για μία τέτοιου είδους καταγγελία θα έπρεπε να είναι ενήμεροι πριν γίνει γιατί ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. Ο Δέλλιος π.χ. από χθες το φωνάζει “ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Ο ΑΡΗΣ, ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΩ ΘΕΜΑ”. Κι όμως στην Θεσσαλονίκη κάποιοι σήμερα προσπαθούσαν να πείσουν ακόμα και τον Δέλλιο ότι του χρωστάει ο ΑΡΗΣ…

Φυσικά για να είμαστε ακριβείς. Θα πρέπει να ανακαλέσουν το πληρεξούσιο που είχαν δώσει στο νομικό και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση ορισμένοι εξ αυτών. Επαναλαμβάνουμε βέβαια ότι σε σχέση με το 44 οι νομικές ενέργεις των παικτών ήταν- κατά δήλωση του Δέλλιου- κατά του Δημοσίου ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΗ. Το γιατί μπλέκει ΠΑΛΙ τον ΑΡΗ ο κ. Παναγόπουλος ας το απαντήσει ο ίδιος…

Σε κάθε περίπτωση οι περισσότεροι εξ αυτών με τους οποίους επικοινώνησε το AllAboutARIS δεν γνώριζαν για την συγκεκριμένη καταγγελία, ενημέρωθηκαν κάποιοι με SMS να διαβάσουν στο διαδίκτυο τι…καταγγέλουν και κάποιοι άλλοι το είδαν ξαφνικά μπροστά τους ενώ σέρφαραν στο διαδίκτυο.

Μάλιστα αυτό το οποίο σημειώνουν είναι ότι δεν πρόκειται να σταθούν εμπόδιο, ούτε στην αδειοδότηση της νέας ΠΑΕ, ούτε στην εκκαθάριση της. Ήδη έχουν τοποθετηθεί δημόσια ορισμένοι εξ αυτών και αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Οι περισσότεροι αν όχι όλοι γιατί μπορεί όντως και κάποιοι εξ αυτών να συμφωνούν με τις κινήσεις του. Αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα όμως είναι ότι κάποιοι διαφωνούν και το αναφέρουν δημόσια.

Κι αυτή η υπόθεση όμως είναι ενδεικτική για την αρνητική δημοσιότητα που προσπαθούν να προσδώσουν συγκεκριμένοι άνθρωποι στην υπόθεση του ΑΡΗ. Είναι ξεκάθαρο ότι και η πλευρά Παναγόπουλου έχει αντιληφθεί ότι ο ΑΡΗΣ κινείται προς την κατεύθυνση διασφάλισης της αδειοδότησής του και για αυτό αντιδρά με αυτό τον τρόπο.

Ως ΑllAboutARIS θα σημειώσουμε ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες θα έχουν τύχη, ανάλογη με ολες τις προηγούμενες. Θα προβληθούν από συγκεκριμένα ΜΜΕ, θα τρελαθεί ο κόσμος του ΑΡΗ, η αγωνία του θα χτυπήσει κόκκινο και στο τέλος δεν θα επιρεάσει πουθενά επί της ουσίας ούτε την εκκαθάριση, ούτε την επικείμενη αδειοδότηση.

ΥΓ Περιμένουμε την αντίδραση του επίσημου ΑΡΗ…

Προτεινόμενα Άρθρα