«Δεν μου χρωστάει λεφτά ο ΑΡΗΣ και δεν θα κινηθώ ποτέ εναντίον του»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πήρε θέση ο παλαίμαχος τερματοφύλακα της ομάδας για το θέμα που δη,ιουργήθηκε

Ο Αλεξης Δέλλιος πήρε ξεκάθαρη θέση για το θέμα που δημιουργήθηκε από χθες και την εμπλοκή του ονόματος του στην καταγγελία του Παναγόπουλου κατά του ΑΡΗ.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας το ΑΡΗ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS Fans» και τόνισε ότι δεν ενημερώθηκε ποτέ από τον συγκεκριμένο νομικό, όπψς και ότι δεν θα κινηθεί ποτέ κατά του ΑΡΗ και του κόσμου του. 

Για την χθεσινή καταγγελία του Παναγόπουλου, στην οποία εμπλέκεται και το όνομα του: «Εχει εμπλακεί το όνομα μου, σε μία υπόθεση στην οποία δεν έχω καμία σχέση. Εγώ το πληροφορήθηκα τυχαία. Πήγα στο σπίτι, το έψαξα, βρήκα τι λέει και προσπάθησα να ξεκαθαρίσω την θέση μου, αφού δεν θέλω να έρχομαι σε τέτοιες αντιπαραθέσεις».

Για το γεγονός ότι ποτέ δεν κινήθηκε ποτέ κατά του ΑΡΗ, πέραν μίας προσφυγής: «Ενώ μου οφείλονται λεφτά για τέσσερα χρόνια, έκανα προσφυγή για άλλους λόγους. Ηρθα σε μία αντιπαράθεση με τον τότε πρόεδρο, τον κ. Σκόρδα και τον ενημέρωσα ότι θα προχωρήσω σε προσφυγή. Το έκανα απλά για να διασφαλίσω τα χρήματα που μου οφείλονταν. Εγώ δεν έχω κινηθεί ποτέ κατά του ΑΡΗ στα πολιτικά δικαστήρια. Ο δικηγόρος που μπλέκει τότε το όνομα μου, ήταν τότε νομικός μου σε εκείνη την υπόθεση. Από τότε δεν είχα κάποια επαφή μαζί του. Θα επικοινωνήσω με δικηγόρο για να με συμβουλέψει. Επρεπε να επικοινωνήσει μαζί μου και να με ρωτήσει πρώτα».

Για το αν ο ΑΡΗΣ του χρωστάει χρήματα: «Εμένα ο ΑΡΗΣ δεν μου χρωστάει λεφτά. Αυτή τη στιγμή, ό,τι χρήματα έχω να παίρνω, μου τα χρωστάει η Πολιτεία. Δεν έχω κάποια ευθύνη. Είναι νόμος του κράτους. Και τα χρήματα κάποιων άλλων, τα πλήρωσα εγώ. Ετσι είναι τα πράγματα στην Ελλάδα. Εγώ μετά την προσφυγή μου το 2005, δεν διεκδίκησα λεφτά από τον ΑΡΗ. Δεν έχω λόγο να κυνηγήσω τον σύλλογο. Κάποιοι δεν μου φέρθηκαν καλά, αλλά μέχρι εκεί. Εγώ ξεκαθαρίζω την θέση μου για τον κόσμο. Δεν έχω κάτι μαζί του. Κυνηγήθηκα μάλιστα όταν έφυγα από κάποιους. Ημουν ο προβληματικός».

Για την συμμετοχή του στο φιλικό που έγινε για τον Νίκο Κυζερίδη: «Ο πιο σημαντικός αγώνας που έχω δώσει με την φανέλα του ΑΡΗ».

Για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στον σύλλογο: «Τώρα άρχισα να δραστηριοποιούμαι ως παλαίμαχος. Θα δούμε… Το πρόβλημα του ΑΡΗ είναι ότι δεν μπορεί να είναι ενωμένος. Υπάρχει πολύ μουρμούρα.Και αυτό, διότι ακόμα υπάρχουν συμφέροντα μέσα στον σύλλογο».

Προτεινόμενα Άρθρα