Πέταξαν ένα ημίχρονο

από AllAboutARIS

Κακοί στο πρώτο οι κίτρινοι, αισθητά βελτιωμένοι στην επανάληψη με μπροστάρη τον Τάτο.

ΣΙΔΕΡΑΚΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν ανησύχησε καθόλου και δέχθηκε ένα γκολ από πέναλτι. Στην επανάληψη δέχθηκε ακόμη ένα γκολ από κακή αμυντική λειτουργία.  

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Επιστρατεύτηκε για να καλύψει το κενό του Τσουμάνη στο αριστερό άκρο και κάλυψε με αξιοπρέπεια τη θέση. Περιορίστηκε βέβαια περισσότερο στο μισό του γηπέδου προς τα πίσω και ανέβηκε ελάχιστα.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αρκετά ανεβάσματα στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς να βγαίνουν οι συνεργασίες που θα δημιουργούσαν πρόβλημα. Στην άμυνα είχε να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Πολίτη που του.. πήρε το πέναλτι. Καθοριστικό και σωτήριο το τάκλιν που κάνει μετά το 2-1 σώζοντας τον ΑΡΗ από ένα καταδικαστικό εκείνη τη στιγμή 3-1.

ΙΝΤΖΙΔΗΣ: Από τους καλύτερους παίκτες του ΑΡΗ, χωρίς προβλήματα σε αέρα και έδαφος. Δεν προβληματίστηκε από τους φορ του Λαγκαδά.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα ως στόπερ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε θέματα, τον προβλημάτισε στην επανάληψη ο ταχύς Ντούγκα που του πήρε και την δεύτερη κίτρινη.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Στο αμυντικό κομμάτι και στις προσωπικές μονομαχίες ήταν ο γνωστός Καλογέρης. Δεν βοήθησε στην προώθηση του παιχνιδιού αλλά ήταν καθοριστικός στο τέλος όταν ο ΑΡΗΣ έπαιζε με δέκα.  

ΤΑΤΟΣ: Μέτριος στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε όλο κι όλο ένα καλό σουτ. Οι αποδοκιμασίες στην ανάπαυλα τον αφύπνισαν, και πήρε την ομάδα πάνω του. Ισοφάρισε με προσωπική ενέργεια στο 46, σέρβιρε έτοιμο το 2-2 στον Καπνίδη και ήταν ο καλύτερο του γηπέδου.

ΠΟΙ: Δεύτερο σερί μέτριο παιχνίδι από τον Πόι που ήταν φλύαρος και ακίνδυνος ενώ στην επανάληψη φάνηκε να μένει από δυνάμεις και αντικαταστάθηκε.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και φαίνεται. Πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, χωρίς καθαρό μυαλό στις επιλογές του και με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Τον έβγαλε από το ημίχρονο ο Αναστόπουλος.

ΚΟΚΕ: Περίμενε περισσότερα ο ΑΡΗΣ από τον Κόκε που είχε περισσότερες κακές από καλές στιγμές. Απίστευτη η ευκαιρία που έχασε στο πρώτο ημίχρονο να βάλει την ομάδα του μπροστά.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Πάλεψε, έδωσε μάχες με την άμυνα του Λαγκαδά και επέστρεψε στα γκολ μετά την Κρυα Βρύση. Μαχητικός στο πρώτο αλλά ακίνδυνος. Πιο κοντά στο γκολ στην επανάληψη.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Πιο ορεξάτος ο γάλλος από τον Ντούνη χωρίς όμως ουσία αφού περιορίστηκε σε κάποιες σέντρες που δεν εγκυμονούσαν κινδύνους.

ΒΟΥΤΣΙΑΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, αρχικά έπαιξε μπροστά και μετά την έξοδο του Γεωργιάδη μπακ, κρατώντας καλά το χώρο του.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ στην μοναδική φάση που βρήκε. Είναι σκόρερ, του λείπει η διάρκεια.

 

Προτεινόμενα Άρθρα