Το "αγκάθι" Ίμπε

από AllAboutARIS

Ο νιγηριανός που είχε αγωνιστεί στον ΑΡΗ τη σεζόν 2013-14 ζητάει 200.000 ευρώ…

Τον Τζον Ίμπε τον θυμάστε; Τον νιγηριανό που φόρεσε την φανέλα του ΑΡΗ τη σεζόν 2013-14 αποτελώντας μια από τις πιο αποτυχημένες επιλογές του τότε τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Μούτα; Ήλθε, είδε και απήλθε, παίζοντας μόνο σε εννιά παιχνίδια αλλά τώρα ζητάει και τα ρέστα. Ο Νιγηριανός έχει προσφύγει εδώ και καιρό κατά της παλιάς και υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ζητώντας ένα ποσό περίπου 200.000 ευρώ αφού είχε υπογράψει για δυο χρόνια. 

Το θέμα χειρίστηκε ο Νίκος Ζέμπερης που είχε ενημερώσει τον ερασιτέχνη για το δικαστήριο, είχε πάρει μια αναβολή αλλά στο δεύτερο δικαστήριο ο ΑΡΗΣ δεν παραστάθηκε αφού δεν υπήρχαν τα περίπου 5.000 ευρώ δικαστικά έξοδα που απαιτούνταν.

Το θέμα προφανώς και θα πάει στο CAS και ο ΑΡΗΣ θα επιδιώξει να αποδείξει ότι η νέα ΠΑΕ δεν ευθύνεται για τα χρέη της παλιάς προς παίκτες, όπως έκανε και η Λάρισα με την περίπτωση του Τοάμα, με την διαφορά φυσικά ότι για να συμβεί αυτό, ο ΑΡΗΣ θα πρέπει πρώτα να ιδρύσει την καινούργια ΠΑΕ.

Βέβαια θεωρητικά η υπόθεση αυτή είναι ακομα πιο εύκολη αφού ο Ίμπε ζητάει χρήματα της παλιας ΠΑΕ απο τον ΑΣ γεγονός εντελώς παράλογο, αλλά ο ΑΡΗΣ οφείλει όλα να τα αντιμετωπίσει με την δέουσα προσοχή.

Προτεινόμενα Άρθρα