Το κατάφερε και αυτό ο Φαν Γκάαλ (vid)

από AllAboutARIS

Τουλάχιστον τα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο, δεν είναι ποτέ βαρετά, με τον Ολλανδό να έχει βάλει σκοπό να σπάσει ό, τι αρνητικό ρεκόρ βρει στο διάβα του.

Έτσι και σήμερα, με την Γιουνάιτεντ να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από την Γουέστ Μπρομ, σε ένα γήπεδο που, στα χρόνια της Premier League μετρούσε εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες και συνολικά παρέμενε αήττητη από το 1984! Με αυτό το αποτέλεσμα η Γιουνάιτεντ χάνει πολύτιμο έδαφος στο κυνήγι της πρώτης τετράδας, την ίδια ώρα που η Γουέστ Μπρομ, ουσιαστικά «κλειδώνει» την παραμονή της στην κατηγορία.

Η Γιουνάιτεντ μετρούσε ήδη τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, όμως η αποβολή του Χουάν Μάτα στο 26’ (με τον Ισπανό να… καταφέρνει να δεχτεί δύο κίτρινες σε διάστημα τριών λεπτών), έκανε τα πράγματα εξαιρετικά δύσκολα για τους φιλοξενούμενους. Το αριθμητικό πλεονέκτημα έκανε τους γηπεδούχους να… αναθαρρήσουν, να κερδίσουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, να «αγγίξουν» το γκολ με τον Ντόουσον και τελικά να τα καταφέρουν στο 66’, όταν και μετά από σέντρα του Ποκονιόλ, ο Ροντόν με εξαιρετικό τελείωμα, δεν άφησε περιθώριο στον Ντε Χέα, βάζοντας την Μπρόμιτς μπροστά στο σκορ με 1-0.

Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντεπιτεθεί, με στόχο την ισοφάριση, όμως η αλήθεια είναι πως σε καμία στιγμή δεν απείλησε σοβαρά τα καρέ του Φόστερ. Έτσι το τελικό 1-0 την διατηρεί στους 47 πόντους, την ίδια ώρα που η τέταρτη Σίτι (και με ένα παιχνίδι λιγότερο) έχει 50, η πέμπτη Γουέστ Χαμ έχει 49 και από πίσω έρχεται η Λίβερπουλ με 44, έχοντας και αυτή ένα παιχνίδι λιγότερο. Αντίθετα , η Γουέστ Μπρομ έφτασε τους 39 πόντους, «κλειδώνοντας» την παραμονή της στην κατηγορία, όντας στο +15 από την ζώνη του υποβιβαασμού.

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Ντόουσον (56’ Ποκονιόλι), Μακόλεϊ, Όλσον,Τσέστερ, Γιάκομπ, Γκάρντνερ, Φλέτσερ, Σεσενιό (69’ Μακλίν), Μπεραχίνο (88’ Σάντρο), Ροντόν.

Μάντσεστερ Γ.: Ντε Χέα, Νταρμιάν (83’ Μενσά), Σμόλινγκ, Μπλιντ, Ρόχο, Κάρικ, Ερέρα (62’ Σνάιντερλιν), Λίνγκαρντ, Μάτα, Μαρσιάλ, Ράσφορντ (75’ Ντεπάι).

Προτεινόμενα Άρθρα