Τα μπακ και ο αντι-Τάτος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Νέα προβλήματα λόγω καρτών για τον 58χρονο τεχνικό

Η νίκη επί της Καλαμαριάς διατήρησε τον ΑΡΗ στο +13 από την 2η θέση, είχε όμως και παράπλευρές απώλειες εν όψει της συνέχειας. Και για μία ακόμη φορά, λόγω καρτών. 

Τάτος, Γεωργιάδης και Τσουμάνης συμπλήρωσαν χθες τέσσερις κίτρινες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσουν τον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης με την Κοζάνη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι λύσεις φυσικά υπάρχουν για να καλύψει ο Νίκος Αναστόπουλος αυτά τα κενά. Θέμα το οποίο θα δει από αύριο, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με την ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας.

Για το δεξί άκρο της άμυνας, υπάρχει η επιλογή του Βουτσιά που έχει αγωνιστεί φέτος σε αυτή την θέση και έχει ανταποκριθεί αρκετά καλά, τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Για το κενό του Τσουμάνη στα αριστερά υπάρχει η επιλογή του Μελισσά αλλά και εκείνη του Καζναφέρη, με τον τελευταίο να θέτει φυσικά υποψηφιότητα και για τον χώρο του κέντρου, ως παρτενέρ του Ρόβά που επιστρέφει από τιμωρία. Εναν ρόλο που δεν αποκλείεται να αναλάβει και ο Καλογέρης, εφόσον ο Καζναφέρης καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Ολα φυσικά σενάρια για την ώρα, μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας και να φανούν οι σκέψεις και οι προθέσεις του Αναστόπουλου. 

Προτεινόμενα Άρθρα