Τα φώτα στον Καρυπίδη

από AllAboutARIS

Μετά από αρκετό καιρό και κάτω από ένα βομβαρδισμό πληροφοριών, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στη γιορτή για τα 102 χρόνια.

Ο καταιγισμός τοποθετήσεων από ειδικούς και μη το τελευταίο διάστημα και ο επικοινωνιακός ορυμαγδός γύρω από τη δυνατότητα του ΑΡΗ να συστήσει νέα ΠΑΕ όπως δικαιούται τερματίζοντας με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, καθιστά πολύ ενδιαφέρουσα την σημερινή παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στην γιορτή για τα 102 χρόνια. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος που έχει αναλάβει και την υποχρέωση να φέρει εις πέρας την εκκαθάριση, αναλαμβάνοντας και τις επαφές με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου στην Αθήνα, έχει κρατήσει τους τελευταίους μήνες κλειστά χαρτιά γύρω από τις ενέργειες που έχει, επιτρέποντας σε αρκετούς να σχολιάζουν την σιγή αυτή ασυρμάτου ποικιλοτρόπως.

Με τις τελευταίες όμως τοποθετήσεις από μέλη της ΕΕΑ αλλά και μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής που επεξεργάζεται το νέο αθλητικό νόμο, που έχουν προκαλέσει έκδηλη ανησυχία, έχει ενδιαφέρον η σημερινή του τοποθέτηση αφού θεωρείται βέβαιο ότι λαμβάνοντας την αφορμή της γιορτής όλου του ΑΡΗ, θα θελήσει να πει κάποια πράγματα για το φλέγον ζήτημα. Κυρίως να καθησυχάσει τον κόσμο αλλά επίσης να στείλει και ένα μήνυμα ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα δεχτεί και φέτος το καλοκαίρι παιχνίδια στην πλάτη του. Ίδωμεν…

Προτεινόμενα Άρθρα