Το AllAboutARIS στην ΕΕΑ! (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνεχής ενημέρωση μέσα από το AllAboutARIS, για την συνάντηση των ανθρώπων του ΑΡΗ με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Εν αναμονή της συνάντησης τους με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι οι άνθρωποι του ΑΡΗ, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και λίγη ώρα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Το AllAboutARIS βρίσκεται επίσης εκεί και συνάντησε τους κ.κ. Ψηφίδη, Γρόλλιο και Αργυριάδη. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη μάλιστα, με δηλώσεις του στον απεσταλμένο του AllAboutARIS και του Libero 107,4, Στέφανο Μαρολαχάκη, εμφανίστηκε αισιόδοξος, τονίζοντας και πάλι ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα έχει πρόβλημα. 

«Δεν θα έχουμε πρόβλημα. Πετύχαμε τον στόχο μας στο αγωνιστικό κομμάτι και απομένει το νομικό, στο οποίο πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του κ. Ψηφίδη.

Το AllAboutARIS παραμένει στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στα γραφεία της ΕΕΑ, ενημερώνοντας για όποια εξέλιξη προκύψει από την συνάντηση των δύο πλευρών. Και είναι το μοναδικό μέσο που έκρινε ότι πρέπει να είναι εκεί, όπως και σε κάθε σημαντική στιγμή για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα