«Η ομάδα έκανε το αυτονόητο»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ευχαριστημένος για το ντεμπούτο του ο νεαρός μέσος της ομάδας

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Δημήτρης Ανδρεάκος ήταν ένα από τα τρία πρόσωπα που πήραν σήμερα στο… βάπτισμα του πύρος σε επίσημο παιχνίδι με τον ΑΡΗ, όντας ικανοποιημένος για την ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος απέναντι στο Σουφλί.

Ο νεαρός μέσος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν όνειρο του να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, περιμένοντας πλέον και άλλες ευκαιρίες από την τεχνική ηγεσία. 

Για τον αγώνα και την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την ομάδα: «Ειμαι πολυ χαρούμενος. Βρίσκομαι πολλά χρόνια στον ΑΡΗ και ήταν πάντα το όνειρό μου να παίξω στην πρώτη ομάδα, όπως και για κάθε παίκτη της ακαδημίας. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου».

Για την άνοδο της ομάδας: «Η ομάδα έκανε το αυτονόητο φέτος. Ολοι γνωρίζουμε σε ποια κατηγορία ανήκει ο ΑΡΗΣ. Φέτος κάναμε αυτό που έπρεπε να γίνει από πέρυσι».

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος: «Ειδικά τώρα που ολοκλήρωσε η ομάδα τον στόχο της και είχαμε βγει κατηγορία από τον Μάρτιο, οι συνθήκες ήταν ιδανικές. Ευχαριστώ τον κ. Αναστόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία και μακάρι να υπάρξουν κι άλλες».

Προτεινόμενα Άρθρα