«Ενα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τι δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός του ΑΡΗ μετά την αναμέτρηση με το Σουφλί

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής ήταν από τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του ΑΡΗ, στην σημερινή αναμέτρηση με τον Εβρο Σουφλίου στην πόλη της Θράκης.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός χαρακτήρισε την φετινή σεζόν ως ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στον ουσιαστικό στόχο της επιστροφής στην Σούπερ Λιγκ, αναφερίμενος και στην νέα ευκαιρία που του έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος. 

Για τον αγώνα και την άνοδο του ΑΡΗ: «Η άνοδος από την Γ’ Εθνική στην Φούτμπολ Λιγκ, δεν αποτελεί κάτι σημαντικό. Ουσιαστικά ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον μεγάλο μας στόχο, που είναι η άνοδος στην Σούπερ Λιγκ. Εκεί όπου ο ΑΡΗΣ πρέπει να πρωταγωνιστεί».

Για τις εμφανείς διαφορές της φετινής σεζόν με την περσινή: «Η διαφορά και μόνο από τον 2ο της βαθμολογίας, φανερώνει τις διαφορές τόσο στο ρόστερ της ομάδας όσο και στα διοικητικά. Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά».

Για τις ευκαιρίες που του δίνει το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Αναστόπουλος, με τελευταία αυτή στο Σουφλί: «Αγωνίστηκα στα τελευταία παιχνίδια, έκανα αυτα που ζήτησε και αυτά που μπορούσα. Εν μέρει είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω πολλά περισσότερα να δώσω».

Προτεινόμενα Άρθρα