Αναγνώρισαν 961.000 ευρώ από τον Καρυπίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία από τις αποφάσεις του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη η αναγνώριση του ποσού που έβαλε ο Καρυπίδης από το οποίο πάντως πρέπει να αφαιρεθούν 60.000 ευρώ για παραστατικά που έχουν κοπεί στην δική του εταιρία και όχι τον ΑΣ

Κάτι παραπάνω από 1 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα είναι συνολικά η φετινή επένδυση του Θεόδωρου Καρυπίδη στον ΑΡΗ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του Ερασιτέχνη. 

Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο, τα μέλη του ΔΣ αναγνώριζαν την εισροή περίπου 960 χιλιάδων ευρώ στο ποδοσφαιρικό τμήμα από τον 37χρονο επιχειρηματία, από τον Σεπτέμβριο του 2015 μέχρι και τον Απρίλιο, χωρίς να έχει συμπεριληφθεί ακόμα ο μήνας που διανύουμε. Στον παραπάνω αριθμό πρέπει να αφαιρέσουμε ένα ποσό περίπου 60 χιλιάδων ευρώ που είναι κομμένο σε παραστατικά της εταιρίας του και για αυτό δεν βεβαιώνεται από τον ΑΣ. Με δεδομένο ότι θα προστεθεί και ο Μάιος τότε η φετινή επένδυση του στον ΑΡΗ ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ. 

Η επένδυση αυτή του Καρυπίδη, που αναγνωρίστηκε χθες και από τον Ερασιτέχνη, αποδεικνύει ότι τήρησε στο έπακρο την δέσμευση του αναφορικά με την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, που είχε ως αποτέλεσμα και τον άνετο προβιβασμό της ομάδας στην Φούτμπολ Λιγκ. Για να έχει όμως αυτό αντίκρισμα, θα πρέπει επίσης να τηρήσει την δέσμευση του όσον αφορά τα χρήματα που θα διαθέσει στο νέο μετοχικό κεφάλαιο και φυσικά την οριστικοποίηση της ανόδου και εξωαγωνιστικά, χωρίς προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα