Διαβεβαιώσεις Κοντονή σε Καρυπίδη

από AllAboutARIS

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού διαβεβαίωσε για μία ακόμα φορά τον Θεόδωρο Καρυπίδη ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί κανονικά στη Football League, εφόσον γίνουν όλα όπως ορίζει ο νόμος.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος εξέφρασε για ακόμα μία φορά τη βεβαιότητά του ότι ο ΑΡΗΣ θα αγωνιστεί κανονικά στη Football League παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις μελών της ΕΕΑ και άλλων παραγόντων. Η πλευρά του Θεόδωρου Καρυπίδη δεν φαίνεται να ανησυχεί για όσα λέγονται κατά καιρούς και σε αυτό συνηγορεί και τα όσα του μετέφερε και πάλι ο Σταύρος Κοντονής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν τη γραπτή δήλωση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ και μετα τις σημερινές δηλώσεις απο ΕΕΑ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Καρυπίδη με τον Κοντονή, ο οποίος του είπε να κάνουν όλες τις διαδικασιες που πρέπει για την σύσταση της νέας ΠΑΕ και δεν θα υπάρξει κανένα απολυτως πρόβλημα. 

Προφανώς και ο κ. Κοντονής σημειώνει ότι εφόσον ο ΑΡΗΣ κάνει ότι προβλέπει ο νόμος και προφανώς και η ΕΕΑ θα πρέπει να αντιληφθεί ότι το νομικό συμβούλιο του κράτους, αλλά και ο νέος νόμος που θα βγει προς διαβούλευση είναι πάνω από την…γνώμη της κας Μαρούπα και του κ. Παπαλάκη. 

Και βέβαια ο κ. Κοντονής είναι ο πολιτικός προιστάμενος της ΕΕΑ και ίσως θα πρέπει πιο άμεσα να τελειώσει ένα θέμα και να αποκαταστήσει μία τεράστια αδικία που υπέστη πέρσι ο ΑΡΗΣ, αλλά και να εφαρμόσει το νόμο που το ίδιο το νομικό συμβούλιο του κράτους έχει επικυρώσει, αλλά 2-3 μέλη της ΕΕΑ επιμένουν να αγνοούν και να δημιουργούν θέμα εκ του μη όντος.

Προτεινόμενα Άρθρα