Προφορική συμφωνία με Αντρέου!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Εν αναμονή βέβαια και των επίσημων ανακοινώσεων για τον Ισπανό, ώστε να μην εξελιχθεί σε περίπτωση… Μπεν

Η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα για τον ΑΡΗ αναμένεται να εχει αρκετές εξελίξεις και πιθανότατα αφίξεις, τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων. Και στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται η περίπτωση του Αντρέου Γκουεράο!

Ο 33χρονος Ισπανός κεντρικός μέσος ήταν ανάμεσα στα πολλά ονόματα παικτών που έχουν προταθεί στον ΑΡΗ. Οι άνθρωποι της ομάδας ξεχώρισαν την περίπτωση του και κινήθηκαν γρήγορα, φτάνοντας τελικά σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη εν όψει Φούτμπολ Λιγκ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο Καταλανός χαφ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του ΑΡΗ και εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, θα ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Αντρέου Γκουεράο Μαγιοράλ, όπως είναι το πλήρες όνομα του, εντάχθηκε σε ηλικία 10 ετών στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα. Την τριετία 2002-05 πέρασε από την τρίτη και την δεύτερη ομάδα των Καταλανών, πριν ενταχθεί στην δεύτερη ομάδα της Μάλαγα.

Την τετραετία 2006-10 φόρεσε την φανέλα της Σπόρτινγκ Χιχόν (41 συμμ. 1 γκολ). Την σεζόν 2010-11 έπαιξε στην Βαρσοβία (34 συμμ. 1 γκολ), πριν μετακομίσει στην Νέα Ζηλανδία και αγωνιστεί για ένα μικρό διάστημα στην Οκλαντ Σίτι (3 συμμ). Ακολούθησε ακόμη ένα μικρό πέρασμα από την Ντιναμό Τυφλίδας (3 συμμ.) και την σεζόν 2012-13 επέστρεψε στην Πολωνία για λογαριασμό της Λέγκια Γκντανσκ (8 συμμ.). Την διετία 2013-15 αγωνιζόταν στην Ρασίνγκ Σαταντέρ (65 συμμ. 2 γκολ) και πέρυσι βρέθηκε στην Αυστραλία όπου φόρεσε την φανέλα των Σίδνεϊ Γουόντερερς (27 συμμ. 3 γκολ).

Προτεινόμενα Άρθρα