To σκέφτεται για Ομπαμεγιάνγκ η Ίντερ

από AllAboutARIS

Το «κόλπο γκρόσο» με τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ επιθυμεί να κάνει η Ίντερ, όπως υποστηρίζουν ιταλικά δημοσιεύματα.

Με την περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι να συνεχίζει να απασχολεί διάφορους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης το φετινό μεταγραφικό παζάρι, η Ίντερ εξετάζει κάθε πιθανό ενδεχόμενο κοιτάζοντας παράλληλα και υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Gazzetta dello Sport», οι «νερατζούρι» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και είναι αποφασισμένοι να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα μεγάλο ποσό για να τον δελεάσουν.

Στην Ιταλία αναφέρουν, επίσης, πως μεγάλο μέρος των χρημάτων θα προκύψουν από την πώληση του Ικάρντι στη Νάπολι. Ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εμφανίζεται διατεθειμένος να δώσει μέχρι και 50 εκ. ευρώ για τον Αργεντίνο συν τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, μια ενδεχόμενη απόκτηση του Ομπαμεγιάνγκ θα ήταν πολύ δύσκολο έργο, όχι τόσο λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που θα είχε για τον παίκτη η Ντόρτμουντ, αλλά κυρίως γιατί ο Γκαμπονέζος αποτελεί βασικό «γρανάζι» της ομάδας του Τόμας Τούχελ για τη φετινή χρονιά.

Προτεινόμενα Άρθρα