Τα καλά του συναγωνισμού

από AllAboutARIS

Η αριστερή πλευρά της επίθεσης χωρά μόνο ένα στην ενδεκάδα και μετά την άφιξη του σέρβου, ο γάλλος είναι υποχρεωμένος- και το δείχνει- να προσπαθήσει παραπάνω.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΑΛΕΞΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ

Μπορεί η άφιξη του Λούκα Μιλούνοβιτς να κάνει καλό και στον Γκαέλ Νλουντούλου. Με όσα βλέπουμε τις τελευταίες τρεις μέρες στο Καρπενήσι από τον γάλλο, μπορεί και με το παραπάνω. Ο 24χρονος πλάγιος χαφ του ΑΡΗ, ήταν μέχρι αφίξεως του σέρβου, η μοναδική ουσιαστικά επιλογή του Αναστόπουλου για την αριστερή πλευρά της επίθεσης. Πλέον αυτό δεν είναι δεδομένο για τον γάλλο που καταλαβαίνει ότι πρέπει να δουλέψει παραπάνω και να παλέψει για να διεκδικήσει τον ρόλο του στην ομάδα.

Μοιάζει πιο ζωηρός στις προπονήσεις, πιο πεισματάρης, και βγάζει στο γήπεδο αρκετά από τα καλά στοιχεία που διαθέτει (πχ ταχύτητα, έκρηξη, καλή τεχνική κατάρτιση). Η άνοδος του γάλλου που βρίσκεται πλέον στην 3η του σεζόν στην ομάδα μόνο καλό θα κάνει στον συναγωνισμό και φυσικά στον ίδιο τον παίκτη που πήρε ένα τεράστιο ρίσκο στην καριέρα του να αγωνιστεί δυο συνεχόμενες χρονιές στη Γ΄  Εθνική και αναγνωρίζει ότι δεν έχει περιθώριο… λάθους

Προτεινόμενα Άρθρα