«Ο ΑΡΗΣ είναι για να πρωταγωνιστεί στην Α΄ Εθνική και να παίζει στην Ευρώπη»

από AllAboutARIS

Ο Νίκος Καράμπελας, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τόνισε πως επιδίωξή του είναι να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές με τον ΑΡΗ.

«Επέστρεψα στο σπίτι μου. Επέστρεψα σε μία ομάδα που γνωρίζω, σ’ ένα οικείο περιβάλλον, σ’ ένα οικείο γήπεδο. Ελπίζω η επιστροφή μου στην ομάδα να συνδυαστεί μ’ επιτυχίες, αν και για μένα η επιστροφή στην Α΄ Εθνική είναι μονόδρομος για έναν σύλλογο όπως ο ΑΡΗΣ». Είπε αρχικά ο έμπειρος μπακ.

Πως ένιωσε όταν είδε να εξελίσσονται άσχημα τα πράγματα για τον ΑΡΗ:

«Η αλήθεια είναι πως, αν δεν είσαι μέσα σε μία κατάσταση δεν μπορείς να καταλάβεις το πόσο δύσκολη είναι. Φαντάζομαι πως ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι τραγικό και για τους ποδοσφαιριστές και για τον κόσμο και για όλους όσους ασχολούνται με το άθλημα. Λένε όμως πως αναγεννιέσαι μέσα από τις στάχτες σου και από την στιγμή που βλέπω ότι η ομάδα έχει μπει σ’ έναν σωστό δρόμο, ευελπιστώ να συνεχιστεί αυτό και να ξαναφτάσει ο ΑΡΗΣ εκεί που ανήκει».

Πότε τον προσέγγισε ο ΑΡΗΣ και του κατέθεσε πρόταση συνεργασίας:

«Η πρόταση έγινε πριν από λίγες ημέρες. Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα όταν άκουσα την πρόταση, γιατί το να επιστρέφεις στην Θεσσαλονίκη και τον ΑΡΗ, σε μια ομάδα που έχεις περάσει τόσο όμορφα χρόνια, σου προκαλεί μόνο χαρά. Από εκεί και πέρα συζητήσαμε με τον πρόεδρο και νομίζω ότι καταλήξαμε εδώ».

Πως ονειρεύεται την θητεία του στον ΑΡΗ

«Είπα ότι η άνοδος είναι μονόδρομος, αλλά δεν στέκομαι εκεί. Κοιτάζω πιο μακριά στην Α΄ Εθνική. Η θέση του ΑΡΗ είναι ψηλά στην βαθολογία της Α΄ Εθνικής. Ο ΑΡΗΣ είναι για να πρωταγωνιστεί, είναι για να βρίσκετε στις πρώτες θέσεις και να συμμετέχει στην Ευρώπη. Εγώ αυτό ονειρεύομαι. Αυτό έζησα τα χρόνια που ήμουν εδώ και αυτό θέλω να ξαναζήσω».

Αν αισθάνεται έτοιμος να βοηθήσει:

«Ήρθα εδώ για να βοηθήσω. Να βοηθήσω και μέσα στ’ αποδυτήρια και στο γήπεδο. Δεν είμαι 23 όταν έφυγα από εδώ. Νιώθω πιο έτοιμος και πιο ώριμος να προσφέρω περισσότερα πράγματα».

Σε τι βαθμό τον βοήθησε η εμπειρία του στο εξωτερικό:

«Όταν παίρνεις εμπειρίες από μεγάλες ομάδες και κυρίως από εξωτερικό, πιστεύω είναι ό,τι καλύτερο. Βλέπεις διαφορετικά πράγματα και μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό, που σε κάνουν και καλύτερο ποδοσφαιριστή και καλύτερο άνθρωπο. Όλα αυτά συντελούν στο να γίνει ένας παίκτης καλύτερος. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του κάθε παίκτη το πώς θα επεξεργαστεί τις πληροφορίες που παίρνει».

Προτεινόμενα Άρθρα