«Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πάρει σοβαρά την υπόθεση του ΑΡΗ»

από AllAboutARIS

Ο αντιδήμαρχος επιχειρηματικότητας, Πέτρος Λεκάκης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» στον Libero 107,4 και μίλησε για την συνάντηση που είχε νωρίτερα ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πέτρος Λεκάκης:

Για την συνάντηση Μπουτάρη-Καρυπίδη:

«Ήταν μια εθιμοτυπική συνάντηση, κυρίως γνωριμίας. Μπορώ να πω ότι με χαροποίησε ιδιαίτερα ο κος Καρυπίδης όταν ζήτησε συνάντηση με τον δήμαρχο, γιατί δείχνει ότι κινείται στην σωστή κατεύθυνση, πέρα από αυτά που κάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θεώρησε υποχρέωσή του να συναντήσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, να του θέσει κάποια θέματα που αφορούν τον ΑΡΗ, αλλά και γενικότερου περιεχομένου. Δείχνει ότι κάτι αλλάζει στον ΑΡΗ, διότι τα τελευταία χρόνια δεν ήμασταν συνηθισμένοι στον δήμο Θεσσαλονίκης να δεχόμαστε επισκέψεις από παράγοντες του ΑΡΗ. Τακτικές συναντήσει γίνονται και με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, τον κο Ψηφίδη, κάτι που επίσης δείχνει ότι τα πράγματα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση».

Ποια συμπεράσματα βγήκαν από την συνάντηση:

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ο κος Καρυπίδης μας έθεσε όλα τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την νεοσύστατη ΠΑΕ και με την περσινή χρονιά. Ο ίδιος θεωρεί πως θα τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια του ΑΡΗ. Συζητήσανε με τον δήμαρχο κάποια θέματα συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με τον δήμο. Επειδή ήταν συνάντηση γνωριμίας, δεν έγινε κουβέντα ουσιαστική στους τρόπους στους οποίους μπορεί ο δήμος Θεσσαλονίκης να βοηθήσει τον ΑΡΗ, αλλά είπαμε πως σ’ επόμενη συνάντηση θα βάλουμε τα θέματα όλα και θα μπορούμε να είμαστε δίπλα σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Το θετικό που εγώ κρατάω είναι ότι, από τις πρώτες ενέργειες του νέου ιδιοκτήτη του ΑΡΗ ήταν να συναντήσει τον δήμαρχο και να κάνουν μία κουβέντα γενικού περιεχομένου, γύρω από τα θέματα του ΑΡΗ».

Για το κλίμα ψυχρότητας που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των φιλάθλων του ΑΡΗ και του Γιάννη Μπουτάρη:

«Κατά την άποψή μου, θεωρώ ότι ο κόσμος του ΑΡΗ δεν θα έπρεπε να έχει κανένα παράπονο από τον επιχειρηματία Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος επί μία δεκαετία ήταν δίπλα στο μπάσκετ του ΑΡΗ όσο ελάχιστοι επιχειρηματίες. Από εκεί και πέρα, ο δήμαρχος είναι ανοιχτός όταν δεχτεί κάποια πρόσκληση από ομάδες της πόλης».

Αν του έγινε πρόσκληση να παρευρεθεί σε κάποιο παιχνίδι:

«Βεβαίως έγινε και ο δήμαρχος είπε ότι σύντομα θα βρεθεί σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας».

Αν οριοθετήθηκε κάποια νέα συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών:

«Το έχουμε αφήσει ανοιχτό αυτό το ζήτημα, αλλά έχουμε πει ότι ο δήμος Υεσσαλονίκης είναι πλέον σε ανοιχτή επικοινωνία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Θεωρώ λοιπόν ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις, για να συζητήσουμε και κάποια θέματα ουσίας και να δούμε πως μπορεί να συνεργαστεί ο δήμος με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ».

Με αυτή του την κίνηση ο Θόδωρος Καρυπίδης δείχνει ότι έχει πάρει στα σοβαρά την υπόθεση του ΑΡΗ:

«Βέβαια και το έδειξε αυτό και στην συνάντηση. Δεν έχει πάρει απλά στα σοβαρά την υπόθεση του ΑΡΗ, αλλά πραγματικά πιστεύει και στηρίζει την όλη διαδικασία, προκειμένου να βρεθεί ο ΑΡΗΣ, εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Ο άνθρωπος δείχνει ότι με σοβαρές κινήσεις και με σταθερά βήματα, θα καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο του. Ο δήμος Θεσσαλονίκης συνεργάζεται άψογα με όλες τις ομάδες της πόλης μας και αυτή ήταν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσει εκ νέου μια συνεργασία με τον ΑΡΗ».  

Προτεινόμενα Άρθρα