«Κρύο αίμα κόντρα στον Κόστα»

από AllAboutARIS

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει αρχίσει να δημιουργεί μια παράδοση, όχι μόνο να «σκοτώνει» την Άρσεναλ με τα γκολ του, αλλά και να προκαλεί την αποβολή των αμυντικών που αναλαμβάνουν το μαρκάρισμά του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σκόραρε και στα δύο περσινά ματς πρωταθλήματος, ενώ οι «κανονιέρηδες» τελείωσαν με δέκα παίκτες και τις δύο αυτές αναμετρήσεις (αποβολή Γκάμπριελ στον πρώτο γύρο, Μερτεσάκερ στον δεύτερο).

Ο Άρσεν Βενγκέρ θέλει να βάλει ένα «στοπ» σε αυτή την παράδοση και δεν το έκρυψε, μιλώντας ενόψει του σημερινού (24/9, 19:30) λονδρέζικου ντέρμπι.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς θα πρέπει οι παίκτες του να αντιμετωπίσουν τον Κόστα, ο Γάλλος τεχνικός απάντησε:

«Με το να έχουμε τελείως κρύο αίμα και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να μην απαντάμε. Πρέπει απλώς να προσπαθήσουμε να καταστρέψουμε τις ικανότητές του και το παιχνίδι του. Πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι, αλλά σεβόμενοι τους κανόνες του παιχνιδιού και χωρίς να απαντάμε».

«Πέρσι ήμασταν λίγο άτυχοι που μείναμε με δέκα στην Τσέλσι, γιατί δεχτήκαμε μια κόκκινη κάρτα η οποία μετά ανακλήθηκε. Στο δεύτερο παιχνίδι αξίζαμε την κόκκινη κάρτα γιατί έκανε μια καλή κούρσα. Μιλάμε για αυτό το θέμα γιατί στα δύο τελευταία παιχνίδια έχουμε παίξει ενάντια στην Τσέλσι με δέκα παίκτες. Πειθαρχία και αποτελέσματα συνδέονται», πρόσθεσε ο κόουτς των «κανονιέρηδων», αναφερόμενος στα παιχνίδια του περσινού πρωταθλήματος. 

Πηγή: sportfm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα